A Fővárosi Bíróság nem kíváncsi a pszichológus ellen indított eljárásra Elképzelhető, hogy szakmai alkalmatlanság címén kizárják az igazságügyi kamarából Görög Évát, aki az úgynevezett Zsanett-ügyben elsőként, s egyben egyedüliként arra a következtetésre jutott: a lány csak kitalálta, hogy megerőszakolták az őt igazoltató rendőrök. Attól függetlenül, hogy a kamara osztja-e az ügyben szintén kulcsszerepet játszó másik szakértő, Bagdy Emőke álláspontját, meglepő módon a bíróság erre az információra lényegében nem volt kíváncsi a mai tárgyaláson.

Forrás: nol.hu
Feltöltő: Borsi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Borsi
"Pénzért mindent: szopok, nyalok, gombot varrok!" HOFI után szabadon.
"Görög Éva megállapításai több ponton is megkérdőjelezhetők, szakvéleménye értelmezési hibákat tartalmaz. A vizsgált személy jellemét, karaktervonásait megmutató úgynevezett Szondi-tesztet rosszul, hibásan alkalmazza.
Súlyos hiba, hogy Görög Éva egy másik, az úgynevezett Lüscher-teszttel is megvizsgálta E. Zsanettet, ezt az eljárást ugyanis a nemzetközi szakma már 1990-ben diszkvalifikálta, mivel a „hitelességre vonatkozó ellenőrző vizsgálatok nem hoztak megerősítő eredményt”. Bagdy Emőke megjegyzi azt is: Görög Éva e két vizsgálattípus alapján önmagának ellentmondó következtetéseket vont le."
Tehát: Görög Éva megállapításai
1) megkérdőjelezhetők,
2) szakvéleménye értelmezési hibákat tartalmaz.
3) Az úgynevezett Szondi-tesztet rosszul, hibásan alkalmazza.
Súlyos hiba,
a) Görög Éva egy másik, az úgynevezett Lüscher-teszttel is megvizsgálta ezt az eljárást ugyanis a nemzetközi szakma már 1990-ben diszkvalifikálta.
b) Görög Éva e két vizsgálattípus alapján önmagának ellentmondó következtetéseket vont le."
A cikkből kitűnik, hogy Görög Éva SZAKMAI HIBÁKAT VÉTETT, valamint,
Görög Éva "önmagának ellentmondó következtetéseket vont le"
Nem a szakértők mondtak ellent EGYMÁSNAK, hanem Görög Vva SAJÁT MAGÁNAK!
bigyibogyo
www.tar.hu/segithetek/ itt a weboldala, bar weboldalnak kicsit tulzas nevezni
Borsi
@bigyibogyo: Köszönöm a segítséget, de inkább nem. Apám és nagyapám azt tanította meg velem, hogy lehetőleg óvakodjak az "agytúrkászoktól".

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.