Öngyilkosságot kísérelt meg a lenti rendőrkapitányság egyik helyiségében egy 16 éves tormaföldei fiatalember tavaly ősszel. Az ügyben szerdán született döntés: másodfokon is bűnösnek találták azt a rendőrt, akinek - a bíróság indoklása szerint - el kellett volna vennie a fiú nadrágszíját, amivel felakasztotta magát.

Forrás: zalaihirlap.hu
Feltöltő: ZalaiHirlap
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

batukán
Esetleg az anya felelőssége? Ő hol volt és milyen szabályt sértett meg amikor a kiskorú 16 éves fiát nem nevelte és nem vigyázta. Ha ő nem vét, a gyereke nem kerül ilyen helyzetbe! Miért akasztotta fel magát? Egy kis lopás miatt?
bombi02
@batukán: Igazad van, csak tudod itt mindenki felelős, csak a szülők nem. Egyébként egy 16 éves már tudja mit csinál. Nem kell olyat tenni, amiért a rendőrségre kerül. Ha a rendőr nem nyalja ki a s...ét a bűnözőnek, akkor már szabályt sért.

Egyébként fel kell jelenteni az egész örsöt, mert nem kávéval és szendviccsel várták.
bombi02
Meg lettem volna lepődve, ha nem akarná felhasználni potyapénz-szerzésre a nő az esetet. Neki kellene fizetni és a büntit letölteni, hogy ilyen gyereket nevelt.
szala
Miért van az, hogy ebben a balfasz országban a bűnözőknek sokkal több joguk van mint a normális embereknek! Döglött volna meg a gyerek!... A börtönviszonyokról nem is szólva: edzés, tv,...stb. Kis zárka, kenyér, víz! Rohadjon ott!!!!!!!!!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.