Az MDF közleményben támadta meg a Heti Válasz eheti cikkét, amelyben a lap ügyészségi forrásokra hivatkozva állította, hogy Dávid Ibolya az UD Zrt. botrány kipattanásának idejében már "értesült arról", hogy nem is figyelték meg. Dávid szerint azonban üzletemberek kétmilliárd forinttal támogatták Almássy Kornél akcióját, amelyben MDF-eseket vásároltak volna meg abból a célból, hogy egy Orbán Viktortól független, de fideszes kötődésű MDF-et hozzanak létre.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

furfang
Röhejes. Mint látjuk ő jó pénzért inkább az SZDSZ közeli MDF-ben volt érdekelt. Jó kis normális Magyarországot sikerült összehozniuk.
marlin
Kísértetiesen hasonlít az ügy a Kisgazda Párt szétveréséhez!!
Csak most sokkal mocskosabb módszerekkel "operálnak", már a zsarolás, fenyegetés és hamis bizonyítékok felsorakoztatása is "megengedett"!!
A szokásosnál is mocskosabb egy kampányra készülhetünk a FideSS részéről!! Az ország tele van Almássy féle megvehető emberekkel, akiket minősíteni sem érdemes!!
Aki egy kicsit is képes gondolkozni, az elött világos, hogy a FIdesznek a választási vereségek után egyetlen lehetősége maradt a "visszatérésre": az SZDSZ és az MDF szétverése!! Szisztematikusan dolgozva mind a kettöt elérték!! Hozadékként az Mszp-t is földbe döngölték!! Ehhez sok-sok segítséget kaptak az MSZP zsákmányszerzőitől, akik szintén "nagyon sokat dolgoztak", azért, hogy méltó partnerek lehessenek!!
Az eszközök meg nyilvánvalóan olyanok voltak amelyekkel ezt el lehetett érni!!
szaboria
A Heti Válasz arra hivatkozik, hogy ügyészségi forrásból.Na már most itt van a kutya elásva, hogy az ügyészség még mindig a fidesz zsebében van . Miért tud elöbb a fidesz bármiről is ha nem tájékoztatják öket. Az ügyészséget is felelöségre kellene vonni.Hol van ilyenkor a legföbbügyész ? Kutya kötelessége lenne a tiszta munkához . Nem csipem a Dávid I.mert már nem az eredeti MDF -et folytatja, de most már kezdem elhinni milyen aljas trükköket használ a fidesz. Csak megjegyzésként még nem robbant ki teljesen a lehallgatási botrány de már Demeter nyilatkozott is .Nem furcsa ez,.?
grti7336
a FIDESZ-birodalom építése- a cikkben említett etikai elvek betartása mellett- nyilván tovább folytatódik. Nem bíznak semmit a véletlenre.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.