Elgázolt két gyalogost egy rendőrautó kedd este Budapesten egy belvárosi útkereszteződésében. A baleset akkor történt, amikor egy autó sávot váltott, nekiütközött a járőrautónak és fellökte a járdára. A rendőrautó egy asszonyt és lányát ütötte el, súlyos sérülésekkel vitték kórházba őket. Sem a rendõrök, sem a másik autóban nem sérült meg senki. A sofőr nem ivott a baleste előtt.

Forrás: Tények.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria
úgye úgye mennyivel szebb cim mint a rendőrautó tarolt.
szöszmösz
@szaboria: Újabban egy hullámhosszon vagyunk. Engem felháborít, hogy a vétlen rendörök úgy kerülnek a sajtóba, mintha szándékosan letarolták volna a gyalogosokat.Holott Ők is a beléjük hajtó vezető áldozatai voltak.
szaboria
@szöszmösz: Naprol napra olvasva a cimeket egyre jobban dühit milrt adnak ilyan cimeket. Keresd meg a Cigánybünözés az önkormánzatnál mai hir volt .Irtam is rá de már levették.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.