„Az, hogy egy újságcikkre alapozva hoznak határozatot, és kioktatják Magyarországot sajtószabadságból és demokráciából, elfogadhatatlan. Szeretném egyértelművé tenni: semmilyen emberi jog, szabadságjog szempontjából nem állunk rosszabbul, mint az Egyesült Államok. "

Forrás: hetivalasz.hu
Feltöltő: kiwi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csikknorisz
Nem e, Laci bacsi? Nezze mar meg, hogy ott uldozik e ugy a Ku Klux Klant, mint itt a Gardat? Nem. Csak ha elkovetnek valamit. Itt meg a garda nem hajkurasz ciganyokat, vallaljak az arcukat, nevuket, nem bantanak senkit, megis uldozottek. Akkor hogy is van ez, fojogasz kozceleb ur? Nem allunk rosszabbul?
csikknorisz
Szolasszabadsagrol dumalni itt, ahol sittre akarjak vagni azt, akinek a toke teli van mar az evi 365 napos holokausztozassal, meg aki nem seggnyalas es haszonszerzes celjabol ciganyozik? Ez a szolasszabadsag?
luciferi
@csikknorisz: és próbálnának ott érvényes, jogerős bírói ítéleteket nem betartani. Nagyon gyorsan kattana a bilincs.
furfang
Nagyon jó kis köztársasági elnök Sólyom, képviseli a magyarság érdekeit, ahol csak módja nyílik, azon túl büszke magyarságára és az országra, ami elvárható a köztársasági elnöktől. A miniszterelnököknek is ilyennek kellene lenniük, nem csúszómászóknak. Na persze a szocik adták őket, akik maguk is hajbókolnak mindenki előtt aki nem magyar.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.