Vona Gábor, a Jobbik Magyarországért Mozgalom elnöke lett a párt miniszterelnök-jelöltje. A jelölést csütörtökön délelőtt jelentették be a sajtó képviselői előtt Budapesten.

Forrás: HírTV
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

58 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vukkocska
Tök mindegy, hogy kit állít miniszterelnök jelöltnek akár a jobbik, akár az MDF, de ide veszem még az MSZP-t is, mert labdába sem fognak rúgni ezért a posztért. Ez utóbbit sajnálom, de tényként kell leírnom. Marad Nektek Orbán. Pedig a jó isten mentsen meg tőle.
kiscserkész
Az még nem tisztázódott, hogy melyik a törvénytelenebb, a betiltó, vagy a betiltott. Majd ere is meg lesz a válasz az urnákba.
@bigyibogyo: De ha a te felvetésednek adok hangot, akkor viszont kérdés? Szabad e olyan kormányra szavazni aki nyíltan felvállalva azonosul a cigánybűnözéssel (MSZP) lásd: Kolompár konferencia, résztvevő Bárándi Gergely(MSZP), vagy akik nem nyíltan de hallgatólagosan támogatják (Fidesz) Lásd hányszor emelte fel a szavát a cigánybűnözés ellen? A gárda őszpolitikai nyomás áldozata, ezért ők voltak, vannak, lesznek. Mert sokan ezt akarják. Ezt jövőre be is bizonyítják. Még ha lesz, akinek fájni fog is.
kiscserkész
@inkvi: „Csillag születik” be is csak egy befutó lett! Pedig jelölt az volt sok. Jön a válogatás, középdöntő, döntő, végül a nyertes. Abból csupán egy lesz, akit legtöbben akarnak. Na meg egy kis bunda.
kiscserkész
@vukkocska: Gondolod, tud még egy győzelemre valót összehazudni Orbán?
csikknorisz
Bajnai magyar Obamat var, mint mar kifosta ezt parszor csokos kis ajkabol. Morvai lehetne a magyar Obama nem, Libajnai elvtars? Nem azert, mert neger, vagy cigany, hanem mert no. Na, Kordonka, megsem kell magyar Obama?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.