Az utolsó kamera is a helyére került, így próbaüzemben már működik a rendszer, melytől a közbiztonság javulását várják Zalaszentgróton.

Forrás: zalaihirlap.hu
Feltöltő: ZalaiHirlap
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bigyibogyo
@inkvi: szeritnem jo,h itt tartunk (bar nem igy erted ;). nagyon sok akadalyt lehetne tamasztani a kamerazas ele. pl. szemelyisegi jogok megsertese. ha van kamera (nem gagyi bankos biztonsagi), akkor visszalehetnezni,h mi torent. konyebb leszamolni a bunozokkel, atlag embert meg annyiban zavarja,h nem piszkalhatja az orrat az utcan :)
inkvi
@bigyibogyo: Hidd el nem megoldás! Sok mindenben egyet értek Veled! Minimum, hogy a szocialista erkölcsöt tegyük magunkévá: nem mennék visszább! Vallási erkölcsre. Bár a ne ölj, ... az ma is jogos, de hogy a tiltott gyümölcsöt ne kívánjuk meg az már szerintem elavult (annál is inkább, mert az öleinkbe hullanak).

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.