Mesterségesen hiszterizált légkörben jelent meg Morvai Krisztina, a "nagy jogvédő" - kommentálta politikustársa pályafutását a pártelnök.

Forrás: hetivalasz.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csubaka
"Az MDF volt az egyetlen párt, amely ki merte azt mondani, hogy falat kell húzni a szélsőségek elé - jelentette ki."

Hálából a parlament nem függesztette fel a mentelmi jogát egy számára és az egész ország számára szégyenteljes ügyben. Mert ugye Ibolya elfelejt, hogy mekkora szart kavart a CD mutogatásával, hogy megvédje pártbeli hatalmát. Aztán bele keveredtek a titkosszolgák is az ügybe és a végén kiderült, hogy az állítólagos lehallgatási botrány az UD Zrt ellen irányult, aki állítólag a FIDESZ árnyék titkosszolgálata volt. A nyomozás aztán Csányi cégei körül folyt aki valamilyen okból fontos lett néhány hazánk iránt érdeklődó orosz nagyásznak. Száz milliókat fognak fizetni, a lefoglalt számítógépekről és szerverekről jogtalanlul lemásolt és eltüntetett adatokért. Szóval Ibolya hisztije ugyanolyan mélyen szántó volt, a gondja csupán annyi, hogy mögötte mégsem állnak annyian. Az MDF műsorának szinvonala ma már a Mónika Show-val vetekszik, csak ezt első sorban a parlamentben adja elő.
Külön tanulmány esete az MDF "ellenzékisége" a parlamentben. Amikor az MSZP-SZDSZ koalíció dolgai mellett kellett szavazni akkor szinte mindenki jelen volt, amikor kényelmetlen volt "ellenzékiként" vállallni, vagy a FIDESZ javaslata mellett kellett volna szavazni érdekes módon sok MDF-es honatya soha nem ért rá, valimiért éppen annyian hiányoztak a szavzáson, hogy az ellenzéki indítvány elbukjon.
kiscserkész
@marlin: Áprilisig még sok mindem meg történhet.: +)))))
Kakastoll
A Jobbik meg az MDF között mi a különbség ?
Mindkettő a hatalomért küzd.
inkvi
Az eredeti cikk fősora! "Dávid Ibolya benyalt Bokros Lajcsinak"
Na ezt a cikket megszoptátok! :(
51kacsa
Hol rendezik meg ezt az iszapbirkózást a politikus nők között? A bevételt tessék az egészségügyre fordítani!
kiscserkész
@Kakastoll: Szavazok az egyik esetében nem így látják.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.