Az MSZP a "felelet és felelősség" mottójával vág neki a 2010-es országgyűlési választási kampánynak. Lendvai Ildikó az MTI-nek adott interjújában arról is beszélt, hogy az első fordulóig pártokkal nem kötnek választási szövetséget. A szocialisták kampányvállalásai között szerepel a nyugdíjkorrekció folytatása, a közszolgáltatási magatartási kódex, a munka megbecsülését szolgáló adópolitika.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kamazuka
Így igaz!
Ha ránk szavaztok,és még nem volt elég akkor a következő ciklusban ,ami nem havi lesz,a bőrt is ami nem elő, lehúzzuk majd rólatok!
bombi02
Néni kérem, és a hazudozással, lopással ami az önök profilja mi a helyzet?
picike
Fellelős minisztériumot igy már régen nem hallotam fiatalért és öregekért egyaránt
furfang
Hát dehogynem! És ezt az öreglány nagyon jól tudja. Egész élete a halandzsa és az üres igérgetések, blöffök, hazudozások halmazára épült, és nem is keresett vele rosszul!
1951
Kedves Lendvai Ildikó! Teljesen meghatódtam ezen a kinyilatkozásán, ami sajnos valóban nem több egyszerű kinyilatkozásnál, mert adódik a kérdésem: akkor mit tetszettek csinálni közel 8 éven át, ha most tetszett rájönni arra,hogy mi is lenne jó ebben az országban úgy 8.5 millió embernek?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.