Akár még az országgyűlési választások előtt elsőfokú ítélet születhet a Zuschlag-perben, az Állami Számvevőszék elnökének megválasztása azonban már az új parlamentre hárul. Ahogy a köztársasági elnöké is: Sólyom László mandátuma augusztus 5-én jár le. Idén április 11-én választ először az ország, októberben pedig előreláthatólag a húszéves Demszky-korszak ér véget.

Forrás: hetivalasz.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
inkvi
@furfang: Válasszunk, hogy lenyugodjanak a kedélyek!
bigyibogyo
najo valasszatok. mit egyek holnap ebedre?:)
opciok nincsennek
furfang
@inkvi: többek között ezért is, de nekem nagyon elegem van ebből a társaságból, egyet azonban el kell, hogy ismerjek, amióta az szdsz megszünt, Gyurcsány meg csak hátulról fújja a passzát szelet, valahogy nyugodtabb a tónus általában. Nincs mese, egyértelműen az szdsz a métely. Most majd a Dávid féle bagázs begyűjti be őket. Az is egyértelművé vált számomra, hogy akik máig bennmaradtak az mdf-ben azok korábban is az szdsz " bújtatott állománya" volt, Dáviddal az élen. A feladatukat teljesítették, belülről szétbomlasztották az mdf-et, és kiszolgáltatták, azaz mentő ővként odadobták az szdsz nek. A trükkök ma már tisztán egyértelművé váltak. A szavazóik is ebből a körből kerülnek majd ki.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.