Holnaptól elvétve járnak a katasztrófavédelem, rendőrség, tűzoltóság, honvédség részére fenntartott buszok és más áruházi buszjáratok is. Akit látnak ácsorogni az úton, buszmegállóban, villamosmegállóban, főúton, azt szívesen felveszik és elviszik arra, amerre ők tartanak. Ezt is megértük, hajrá jöjjenek a buszok, jöjjön hát, aminek jönnie kell...:-) (Mikrobusz, kisbusz,nagybusz,közpes-busz,távolsági busz, túristabusz, volánbusz,láb-busz, várbusz, imbusz, rombusz...) KÖSZI, VÁRJUK!!!!!!! http://index.hu/belfold/budapest/2010/01/12/sztrajkol_a_bkv/

Forrás: csepel.info
Feltöltő: KAgergő
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Thamás
a rosszakat is begyüjtik egyben és legalább menetrendszerint sittre vágják.

na és még1, akit érdekel valamelyik állami szerv által nyújtott jó cselekedetekhez vezető út, hát itt a nagy alkalom..:)))

tűzoltó leszek, s katona, vadakat terelő juhász…

kész röhej:DDDDD

Budapest=bus city, simcity... :))))nagyon zsír, bánhatom hogy nem a fővárosban lakom.
Thamás
el tudom képzelni azokat az arcokat, akik mondjuk a rendőrségi buszokra szállnak fel, majd úgy ülnek ott csendben, mint akik karót nyeltek :DDDDDDDDDDD
KAgergő
:-))))
Izgalmas lesz az biztos. Az Electronic Arts készülhet egy forradalmi új játék kifejlesztésére a BUS Societies City-re. Mert Bus Cityje már van. Minden ami busz és kell a népnek alcímmel. Már látom magam előtt, hogy Budapestről fogják mintázni a történet kialakítását. :-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.