Hogy lehet közös Magyarország ott, ahol a 2006-os őszi események feldolgozatlanok és feldolgozhatatlanok, mert a hatalom ahelyett, hogy büntetné elkövetőit, a rendőri vezetőket elismerésben részesíti, a beosztottak bíróság előtti összezárt hazudozását pedig tétlenül szemléli?

Forrás: hetivalasz.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bigyibogyo
Szerintem úgy lehet, hogy nem akarnak a mélyére nézni. Túl sok ártatlan (ROFL) kődobáló, molotov koktél dobáló, tv székház romboló polgár kerülhetne börtönbe hivatalos személy elleni erőszak miatt.
Csubaka
@bigyibogyo: Szerintem csökkentened kéne a anabolikus szteroidok fogyasztásának mennyiségét, és jóval többet kellene a friss levegőn tartózkodnod!! :-)
szaboria
Szomorú hogy csak egymás sértegetésére tudtok irkálni itt véleményeket lehet irni és azon vtatkozni nem pedig egymást szidni.Aki nem a témához akarnak irni azok szerintem más honlapot keresenek felés ott gyalázzák egymást.
csutak
@bigyibogyo: Tudod, Kádár alatt elintézték a dolgot kardlappal meg pofonnal.
De ma a demokráciában a haza szétszakítása (Viktor), a rendőr megtámadása molotovval, a közjavak elpusztítása nem bűncselekmény, hanem dicsőség!
Lásd Morvai Hisztike hozzáállását, ő ugyanis jogász!
Ha ő a gazembereket menti, akkor holnaptól nekiállok rabolni én is...
Kakastoll
@csutak: elfogult vagy....és ez pártoskodásra vall.....ami kizárja az őszinteséget.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.