Bajnai Gordon egy osztrák napilapnak azt nyilatkozta, hogy a vasfüggöny politikai táborokra osztja az országot.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
inkvi
@Kakastoll: @lbs: De jó, hogy Ti minősíteni tudjátok ezt a minősíthetetlent. :(
Kakastoll
Amúgy a mai napig ők vasfüggönyözik körbe a parlamentet minden ünnepkor....
kiscserkész
@Kakastoll: Igaz, mi igaz!

-Valahogy a napi bevásárlásnál nem veszem észre az árakban a 15% forinterősödést. Azon felül ők agyilag fertőzöttek, politikailag hallottak. Azok az emberek ásták meg a sírjukat, akiknek ők szánták főleg az utolsó nyolc évben. Nekem már nincs hely újabb luknak a nadrágszíjamon ezért áprilisban a lazításra szavazok. De meg ígérem neki, ha a Mátrába járok, meglátogatom Recsken. Ők már úgy is hozzászoktak a vasfüggönyhöz.
zolibatya
te, vagy a fertőző........százakat tettél tönkre, a libaszaros pénzeddel.....
furfang
Bajnainak tudnia kellene, hogy pártja volt az 2002 től kezdve, aki kiásta a csatabárdot, a Kende könyvével, Ron Werberrel, a 23 millió románnal,a Gyurcsány-Klára kettős által kiagyalt köteles beszéddel , és a Fidesz elhibázott és megkésett reakcióival. Erre tett rá Gyurcsány 2006-os hazugság áradata, és csatakiáltása, hogy lesöprik és megsemmisítik a jobboldalt, amit aztán október 23-án szárba is szökkentettek, mikor a fidesz ünneplőket agyba-főbe verték korra, nemre, szándékra tekintet nélkül. A sintértelepre való hajtás beigérése Gyurcsánytól sem erősítette a jobboldal bélülési szándékát. Kóka ominózus mondása miszerint nem a békákat kell megkérdezni a mocsár lecsapolásáról. A liberális média korona ellenes, Krisztus ellenes kereszténység ellenes kirohanásai és pocskondiázásai túl azon, hogy önmagukat lejáratták, de abszolút nem tettek jót a két oldal közeledésének.Vannak dolgok, amiken nem lehet túllépni az önbecsülés figyelmen kívül hagyása nélkül.
inkvi
Én nem a jobbiktól kaptam "kiütést"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.