A Jobbik Magyarországért Mozgalom 2003 óta egyszer sem közölte éves mérlegét, amivel sorozatos törvénysértéseket követett el - írja a HVG.hu. Az ügyet egy magánbeadványnak köszönhetően a Legfőbb Ügyészség is vizsgálni kezdte, érdemi határozat ésszerű határidőn belül várható.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kiscserkész
Összejön, ám most minden csak valahogy gyengíteni tudják a jobbik ót. Talán azokat kellene vizsgálni, akik állami támogatáson, a mi adóforintjainkon kampányolnak. Na meg sok mást.
szaboria
@benhur: A fiamék klubot alapitottak és neki is kellett minden évben elszámolást késziteni miért lenne az alól bármelyik párt kivétel.
Kakastoll
Mindenhol készül elszámolás, csak van akik egymásal számolnak el, mint pl. a BKV
Sííva
Valamivel le kell járatni a Jobbikot szavazások előtt, ha máshogyan nem megy akkor így! A többi párt éves mérlegét is tüzetes vizsgálat alá kellene vonni!
Kibukhatna egy második BKV botrány!
Zsoel
Vicces dolog, amikor a tolvaj kiált tolvajt.
gcsabi
Találkozott már valaki olyan pártelszámolással, amely alapján reálisan el lehetett számolni a kampány-és pártköltségekkel?
Nem tök mindegy, hogy eggyel több röhelyes számadás születik?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.