Mint arról korábban beszámoltunk, előzetes letartóztatásba került a S. Szilárd, a Jobbik keszthelyi elnöke. A hvg ingatlanmenedzser utánajárt, miként, illetve milyen módszerrel csalhatott a férfi ki több millió forintot egy kereskedelmi banktól.

Forrás: zalaihirlap.hu
Feltöltő: ZalaiHirlap
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SELIG
"S. Szilárd évek óta foglalkozik ingatlanforgalmazással, hitelközvetítéssel, pénzügyi tanácsadással és vagyonértékeléssel"
Magyarul: spekuláns, uzsorás, csaló és orgazda.
kiscserkész
Mindenkinek vállalnia kel a tetteié a felelősséget, Ő sem kivétel! Ilyenekre nincs szükség a jobbik ba.
inkvi
Nem baj ez! Ül majd MSZP-s, SZDSZ-es, MDF-es, Fidesz-es, Jobbikos, KDNP-s, LMP-s, Kisgazda és ki tudja még hány pártember. Megkötik a koalíciót és 20 év múlva átléphetik az 5 %-os börtön-küszöböt!
kiscserkész
@inkvi: Az akarod mondani, hogy az 5% küszöb átlépéssel alakíthatnak egy börtön frakciót!
inkvi
@benhur: Nézd én szeretek olvasgatni. Nagyon szívesen olvasgatnám a 20082010/GY; a 20082009/K és F; 20092010/B számú fegyencek blogjait (nem soroltam fel mindet). Lehetővé tenném nekik, hogy legalább a sittről próbáljanak meg kommunikálni a néppel; hátha alacsonyabb szintről nem tudnának cinikusan a pofánkba röhögni!
Most ugat a Mesterházi a királyi TV-ben és szokás szerint a riporter teszi alája a lapot! Még mindig erős MSZP-ről dumál! Az MSZP emelkedik! Én hülye vagyok! Egyfolytában azt sugallja, hogy emelkednek! A FIDESZ rágalmazza őket! Budapest élhetőbbé vált. Ők eredményesek! Na waze! Kár, hogy én nem ott döglődök! Miért kell ezt a szócsövet a TV-ben megszólaltatni? Undorító ez a propaganda, amit sugall ez a senki!
Nem is hergelem magam!
Aki értelmes az tudja, hogy ezek milyen silány hazudozó senkik!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.