Az országgyűlési választások közeledtével a két legnagyobb ellenzéki párt, a Fidesz és a Jobbik is közeledik Oroszország felé, noha a Gyurcsány-éra alatt egyikük sem kedveskedett a putyini vezetésnek: míg a Jobbik prominense tojással akart harcolni a budapesti szovjet emlékmű ellen, a Fidesz vezére Washingtonban ígért konfrontációt Moszkvával szemben.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria
@safi: Egyet ne felejts nagy felvevőpiaca volt a magyar konzerviparnak de mivel nem redndeltek többet igy ment tönkre ez az iparág is. Nem feledékenyek föleg Putyin.
safi
@szaboria: Igen tudom, de ez is inkább nekünk fájt, nem nekik. Szerintem akkor egy rossz döntés miatt, mi fordítottunk hátat az orosz piacnak, nem az volt, hogy ők nem akartak rendelni. Putyin akkor még nem igazán volt tényező.
csutak
@csutak: Igazad van, nem Putyin az akinek emlékeznie kell!
Ő csak irányít, a siserhad az aki emlékezteti mit tegyen.
csutak
@safi: Bocs, mellé nyúltam! Az előző hozzászólás Neked szólt.

safi
@csutak: nem akartalak zavarni, azt hittem magaddal beszélgetsz:-) Egyébként nem hiszem, hogy igazad van, szerintem Putyint az érdekei irányítják, nem a matuzsálemek.
csutak
@safi: No azt hiszem, ebben egyetértünk.
De a matuzsálemek is mormolják a zsolozsmát, amit Putyin is meghallat, ha gazdasági/politikai érdeke azt kivánja.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.