Szombat hajnalban kaszával, kapával estek egymásnak a hangácsi cigányok, tömegverekedés alakult ki.

Forrás: eszakhirnok.hu
Feltöltő: knopfler
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
werwolf
bigyibogyó

"Esetleg Tv közvetítés fogadásokkal? Csak, hogy pénz is legyen belőle :) "

Én téged is beraknálak egy ilyen cigány háborúba. Az eredményt borítékolni merem.
Ebben az országban több joga van az orkoknak, mint a magyaroknak. Ezek után a Gárda rasszista?!
kiscserkész
@szaboria: Nem vagyok elfogult és nem tartom kizártnak a veled történteket, sem de ahogyan már írtam az a Dózsa féle gárdistákhoz tartozok, lehetek, aki az óta leváltak majd megszűntek. Az óta ilyen és ehhez hasonló esetek nincsenek. De ha valakinek tudomására kerülne ilyen eset akkor a gárda honlapra írja meg az esetet és helyszint garantálva hogy az illető csak addig volt gárdista.
magyargarda.ning.com/
bigyibogyo
@benhur: Hát várj. Virágokból kirakott kettős kereszt mellett állt. A ház falon volt árpádsávos utalás volt. A gyerek surranónaban volt és gyakorlóban. A nadrág a bakancs szárába volt gyűrve. Martensnek tűnt. Lehet vasutas volt aki skinheadnak vagy Gárdistának álcázta magát. de azért ezt picit kétlem.

.

@werwolf: Elvagy tévedve. Nekem mindegy, hogy cigány vagy nem. Agresszív bűnöző. Semmiben nem különbözik a 2 tábor. Najó az egyik rózsaszín a másik barna. Ennyiben talán mégis. Nade színesen szép a világ :)
werwolf
www.propeller.hu/profile/bigyibogyo

Ez felszínes általánosítás. Valószínűsítem, hogy ork mentes helyen laksz és dolgozol.
g1983
@bigyibogyo: Miért van az ha a cigányok végre egymásnak esnek, hogy te egyből felhozod a gárdistákat. Olyan vagy mint a politikusok. Csak ők a holokauszttal jönnek te meg a gárdistákkal. :D. Nem tudsz annélkül jót aludni, hogy ne szidnád őket? Nem tudom mit ártottak neked. De általában csak a bűnösök félnek tőlük. Te tudod hova tartozol. Akkor is létezk cigánybűnözés. Csak azt cigány munkának hívják állami támogatással :D

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.