Szombat hajnalban kaszával, kapával estek egymásnak a hangácsi cigányok, tömegverekedés alakult ki.

Forrás: eszakhirnok.hu
Feltöltő: knopfler
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
inkvi
Azt hittem seprűvel és hólapáttal.
csikknorisz
Hagyni kell a kisebbseget, ha ezt a nepszokast gyakoroljak.
inkvi
@csikknorisz: De a kórházi kezelést mi fizetjük!
bigyibogyo
@csikknorisz: Én a Gárdistákat (ez most összefoglaló név minden agresszív rasszistára) is közéjük raknám. De amúgy jah. Esetleg Tv közvetítés fogadásokkal? Csak, hogy pénz is legyen belőle :)
szaboria
Miért kell három féle verzióban leadni az esetet. Ki gondolja azt, hogy nekik van kapájuk meg kaszájuk ? Botok azok igen.
gcsabi
@bigyibogyo: Ehez már csak az kell, hogy azok az izgága gárdisták bántsanak is már végre valakit, mert eddig az istennek sem voltak hajlandóak öszzeverni senkit! A fene a pofájukat!
Addig várjál türelemmel, mert így elég nevetséges az agresszív rasszistázás!
furfang
A belterjes, és sajátos kultúrájuk gyakorlásába nem kellene feltétlenül beavatkozni.
safi
@bigyibogyo: ne keverjük össze a dolgokat! A cigányoknak nemcsak a ruhájától kell félni.
anka
@safi: - és egy 'gárdistaruhától miért kell félni?????? - az nem bánt! - de a cigány az igen!
luciferi
Ahogy ugyanerre írtam a másik oldalon:
..adalt idézve: még, még, még, még, ennyi nem elég! Rajta kolompárék, és orbánék! ne csináljatok fél munkát.
1951
Hogy merte a cikk írója nevén nevezni a tetteseket,hogy cigányok csaptak össze!Már elfelejtették,hogy nagy tudású,volt igazságügyi és rendészeti miniszterünk, alias Draskovics Tibor ezt megtiltotta?!Remélem, hogy nem lesz bántódásuk ezért az újságíróknak?!
luciferi
@1951: ..nem ő tiltotta meg. Nézz utána. Persze ettől még nem szeretjük Tibit.:(
csikknorisz
Ujabb fejlemenyek az ugyben, kezd egyre kacifantosabb lenni a tortenet: kuruc.info/r/35/54434
safi
@ani57: hát nem azért tiltották be, mert félni kell tőle? Én mondjuk ritkán látok ijesztő mellényt vagy inget, viszont a szúró fegyvereket nem nagyon szívlelem.
anka
@safi: - azt én se, de hidd el, hogy a cigánynál álltalába van szúrófegyver!
bigyibogyo
@safi: Nah legközelebb mikor belém köt egy Gárdista (vagy skinhead? olyan nehéz Őket megkülönböztetni..) majd nem megyek szó nélkül arrébb. Akkor majd a hírekben is olvashatod, hogy a Gárdisták nem épp ma született báránykák...
Mondjuk azt biztos elfelejtetted mikor az egyik a barátnőjét szurkálta halálra.
Próbáld szemellenző nélkül nézni a Gárdát és csodát fogsz látni.
szala
@bigyibogyo: Röhejes, hogy pont te beszélsz szemellenzőről, aki csakis azzal látja a cigányokat!
kiscserkész
@bigyibogyo: Hidd el, hogy a gárdisták nem kötözködnek senkivel. Aki beléd kötetet az egy vasutas lehetet csak te elvakultságodba gárdistának nézted. Akit pedig említesz szurkálóst, gárdistát az a Kalocsai szakaszba tartozott Dózsa féle bandához tartozott, akik szakadárok voltak és az óta megszűntek. De az sem kizárható hogy azok közül volt a kötözködöd, akikhez semmi közük nincs a jelenlegi gárdistáknak. Sokat találkozok, velük a fórumokon elbeszélgetek, velük csak jókat tudok róluk mondani. Míg a Dózsa volt a főkapitány addig valóba voltak balhék, de annak már régen vége és a Dózsával együtt távoztak a szélsőségek is a gárdából. Mit is lehetet volna elvárni egy munkásőrparancsnok alkoholista ivadékától.
szaboria
@csikknorisz: Miért vette le szerinted a kuruc infó már azt irja ki a cikk nem található

@benhur: Ne legyél annyira elfgult a gárdistáktól . Nekem volt incidesem az egyikkel akit figyelmezteni mertem vegye fel az általa leszórt ujságot és nekem akat jönni mikor a velelévő lány mondta neki netedd mert a nagymamám ismerőse és a nagyanyám kirug akkor minket a lakásból.
werwolf
bigyibogyó

"Esetleg Tv közvetítés fogadásokkal? Csak, hogy pénz is legyen belőle :) "

Én téged is beraknálak egy ilyen cigány háborúba. Az eredményt borítékolni merem.
Ebben az országban több joga van az orkoknak, mint a magyaroknak. Ezek után a Gárda rasszista?!
kiscserkész
@szaboria: Nem vagyok elfogult és nem tartom kizártnak a veled történteket, sem de ahogyan már írtam az a Dózsa féle gárdistákhoz tartozok, lehetek, aki az óta leváltak majd megszűntek. Az óta ilyen és ehhez hasonló esetek nincsenek. De ha valakinek tudomására kerülne ilyen eset akkor a gárda honlapra írja meg az esetet és helyszint garantálva hogy az illető csak addig volt gárdista.
magyargarda.ning.com/
bigyibogyo
@benhur: Hát várj. Virágokból kirakott kettős kereszt mellett állt. A ház falon volt árpádsávos utalás volt. A gyerek surranónaban volt és gyakorlóban. A nadrág a bakancs szárába volt gyűrve. Martensnek tűnt. Lehet vasutas volt aki skinheadnak vagy Gárdistának álcázta magát. de azért ezt picit kétlem.

.

@werwolf: Elvagy tévedve. Nekem mindegy, hogy cigány vagy nem. Agresszív bűnöző. Semmiben nem különbözik a 2 tábor. Najó az egyik rózsaszín a másik barna. Ennyiben talán mégis. Nade színesen szép a világ :)
werwolf
www.propeller.hu/profile/bigyibogyo

Ez felszínes általánosítás. Valószínűsítem, hogy ork mentes helyen laksz és dolgozol.
g1983
@bigyibogyo: Miért van az ha a cigányok végre egymásnak esnek, hogy te egyből felhozod a gárdistákat. Olyan vagy mint a politikusok. Csak ők a holokauszttal jönnek te meg a gárdistákkal. :D. Nem tudsz annélkül jót aludni, hogy ne szidnád őket? Nem tudom mit ártottak neked. De általában csak a bűnösök félnek tőlük. Te tudod hova tartozol. Akkor is létezk cigánybűnözés. Csak azt cigány munkának hívják állami támogatással :D

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.