Bokros Lajos "rendezze le" vitáját Mesterházy Attilával, döntsék el, ki a baloldal miniszterelnök-jelöltje - közölte Szijjártó Péter, a Fidesz elnöki stábjának vezetője szombaton az MTI-vel arra reagálva, hogy Bokros Lajos, az MDF miniszterelnök-jelöltjeként a nap folyamán nyilvános vitára hívta ki Orbán Viktort, a Fidesz elnökét.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
marlin
Na ja, mert papírból felolvasva nem lehet vitatkozni!! Ha meg előre megírt szöveg nincs, a Bokros lesöpri, mint a tavaszi eső a járdát!!
Csubaka
@marlin: Aztán meg otthon az asztalodat, majd a zsebedet és azért is megadóztat, ha a bejárati ajtódra mersz nézni!!!
Egyáltalán ki az a Bokros Lajos???? Ez a nép már egyszer megpróbálta elfelejteni, higgyétek el nagyon nagyon sokan idegesek lesznek a neve hallatára is.
Az meg külön kuriózum, amit tegnap olvastam, bár lehet, hogy téged effektíve nem érint, de az MDF választási programjában a vidék egyetlen mondat erejéig kapott helyt, mégpedig a termőföldre kivetendő adó esetében.
Hülye aki ezzel a fazonnal akár csak szót vált. Annak idején Horn sem véletlenül menesztette!
inkvi
@marlin: Nagyon várom már a tavaszi esőt! :):):)
inkvi
@orogordog: Barátom! Jól mondod! Bokrosnak nincsenek érvei! Orbánnak meg nem kell érvelnie!
Torony-magasan nyeri a választást a Fidesz! Mindent bevetnek: összefekszenek a politikai túlélők, de nem fog eredményre vezetni! Tudom a mentelmi jog minden bűnözőnek segítene; erre hajtanak! Kár, kár; nem nagy kár!
vukkocska
Biztos vagyok, voltam abban, hogy Orbán nem mer kiállni Bokrossal. Ezt már több fórumon és alaposan kibeszéltük így, vagy úgy, kinek ki a szimpatikus alapon.
inkvi
@vukkocska: Nem is kell kiállni senkinek, mert Bokros nem ellenfél! Megbukott a 16 milla lenyúlásán: előveszik és érvelnek vele: majd 20 éve az pénz volt! Remélem Te is tudtál nyelni egy év alatt ennyit és tele a bankszámlád?!
bombi02
Nem szokott Orbán vitázni, felszólalni. Beszédet is csak a saját köreiben vagy külföldön. Ahol hozzászólhatnak vagy ellent mondhatnak, ott nem. Ezen változtatnia kéne!
vukkocska
@inkvi: ne izomból válaszolj:) Ezt már elsütötted a másik hírben is. Miért is kellene egy végkielégítést "beledolgoznia" felesége vállalkozásába. Amikor én végkielégítést kaptam, senkinek semmi köze nem volt hozzá, hogy mit teszek vele, hová dolgozom be. Egyébként a gyermekem lakásába tettem. A 20 évvel pedig nem tudom, mit akarsz. Aki 20 évvel ezelőtti dolgokat hoz fel, számomra nevetséges, mert hol volt eddig a nagy búvár?
szaboria
Már a tanácsadói is féltik nehogy bebukás legyen.
Megfontolt
Orbán a Mi Vezérünk!
Orbán a Mi Királyunk!
Orbán a Mi istenünk!

Orbánt akarom, Orbánt akarom, éljenek a magyarok!
Orbán az Igazmondó!
Orbán a becsületes!
Orbán az igazságos!
Éljen Orbán Viktor! Istennek legyen hála!

Vannak:
MSZP fanatikusok
SZDSZ fanatikusok
Fidesz fanatikusok

MSZP fan miről ismerszik meg?
"Úgy szeretjük a Mi Gyurcsány Ferikénket, Ő a Mi legjobb vezérünk! Mindent jól csinált eddig, húzzál bele Feri, veled vagyunk!"

SZDSZ fan miről ismerszik meg?
"Liberalizmus, liberalizmus, NEOliberalizmus, neoooooooliberalizmus! Éljen soká a szabad piac, Éljen az IGAZSÁGOS piac! Csak a piac a lényeg, csak a piac, a többi le van sza*vaaaaa!"

Fidesz FAN miről ismerszik meg?
"Orbán megmenti az országot, Orbán a becsületes, Orbán az igazmondó, Orbán nak mindig igaza van, a Fidesznek mindig igaza van! Éltessük Orbánt, Ő a Mi vezérünk!"

A legrosszabb a Politikus és Párt fanatistában, hogy bármit is csináljon vagy mondjon iMáDoTT kiszemeltje, MINDENT ELHISZ NEKI!
Nem képes az önálló gondolkodásra, nem tudja eldönteni, mikor is mond butaságot imádott vezére, mikor is vezeti félre nyáját imádott vezére, mikor képviseli valóban az érdekeit és mikor mond okosságot végre!
Mondjon vagy csináljon bármit, az úgy jó ahogy VAN! És a fanatikus elhiszi!

Szörnyű.......
Közhelyesen: "nem véletlenül tart itt az ország" :))

Egy vitára nem elmenni, de miért?
Mi a vita, előszöris ezt tisztázzuk.
Segítségül hívom a NET-et:
"A vita érvek ütköztetése, célja a vitapartnerétől eltérő vélemény igazolása, érvek és ellenérvek, példák és ellenpéldák alapján."

Mi a vita lényege?
A Vitát halgató képes legyen eldönteni, melyik Vitázónak adjon igazat. Melyik vitázó érveit, ellenérveit és példáit, ellenpéldáit fogadja el.

Szóval, ismerve Orbán és Fidesz elmúlt 7 évnyi ötleteit és ismerve Bokros elmúlt 7 évnyi ötleteit, cseppet sem lepődök meg, ORBÁN NEM MER kiállni egy VITÁRA SEM!

Orbán MÉG VITÁZNI IS FOSIK:)
Orbánra most hullhat vissza abból a sok szarból, amit az elmúlt 7évben mondott.
Ha pedig választások előtt hullik, akkor még 50 %-a sem lesz........

Remélem idővel, az MSZP az SZDSZ sorsára jut, majd a Fidesz az MSZP sorsára és így tovább:)
Akkor pedig a FAN-ok pofája égni és égni fog!
:)))

Húúúúúúúúú, Én még nem vagyok Fan, esetleg valamelyik tábor nem akar magához édesgetni?
bigyibogyo
@inkvi: Csak a gyávák nem állnak ki. De akkor miért akar országot vezetni?
Azért kíváncsi lennék kik parancsolnak a Viktornak. Mert ugye ha fél kiállni nem a saját gondolatait öntött a kormány programjukba.
szaboria
@Meggyfavesszo: Nem kell édesgetni tisztán irtad le a véleményedet. Lehet kersgélni az új pártok között hátha találunk egy megfelelőt.

@bigyibogyo: Az okos tanácsadó már hónapokkal ezelött azt tanácsolták ne álljon ki senkivel sem vitázni,mert tudott dolog, hogy bukta lenne.A sokokos még azt sem veszi észre hogy sugógépe is van amikor csinálja az utcai fesztivált.
Megfontolt
@bigyibogyo: "Csak a gyávák nem állnak ki. De akkor miért akar országot vezetni?
Azért kíváncsi lennék kik parancsolnak a Viktornak. Mert ugye ha fél kiállni nem a saját gondolatait öntött a kormány programjukba."

Ez nagyon nagy hülyeség.
Orbán mögött nem áll semmilyen "sötét" hatalom.
Orbán nem gyáva.

Orbánnak veszte és meghátrálása, az elmúlt évek folyamatos támadásának a következménye. A folyamatos MSZP mindent szarul csinál politizálás, az MSZP mindig hazudik mondása.

Ismerjük be, MSZP-nek igenis voltak "reform" kísérletei. A Fidesz még jelét se mutatta, hogy vitázna, segítene jól megvalósítani őket. Csak egyet mondott, minden rossz amit az MSZP akar, csak a Fidesz tudja jól. Ez lett ennek az eredménye!

Azokat a reform lépéseket, melyeket az elmúlt 3 évben nem sikerült meglépni, majd most KELL!!!!!!!!!!!!!!!!
A Fidesz megpróbálja elhitetni az emberekkel, a REFORMOK nem fognak fájni.
De, kurvára fognak!
Ha a Fidesz már most őszinte lenne, nem lenne 50 %-on sem.........

Bokrossal azért nem mer kiállni, mert Bokros érvei ellen NEM TUD MIT FELHOZNI! Nem tud ész érveket állítani úgy, hogy az elmúlt 7 ÉV politizálásával ne keveredjen ellentmondásba.

Orbán gyáva és "sötét" hatalom állna mögötte?
Ugyan, ez butaság, ez kb olyan magyarázat mint a Fidesz és MSZP elmúlt évek érvei, DEMAGÓG:)
inkvi
Ezt a csontot meddig kell még rágni? Nincs se hús, se bőr rajta!
furfang
@Meggyfavesszo: "Húúúúúúúúú, Én még nem vagyok Fan, esetleg valamelyik tábor nem akar magához édesgetni? "

Bokros pártjához az MDF-hez mit szólsz?
inkvi
@kevijeni: Nem: bokros! hihihi

@furfang: Szóljál: én is megyek!
laja001
A diktátorok soha nem vitatkoznak csak parancsolgatnak akinek más a véleménye az ki van rúgva .Úgy mint a napokban is .
vukkocska
@furfang: tagnap még nem Te ácsingóztál mandinerre? Vagy az Inkvi volt? :)
Csubaka
@Meggyfavesszo: Öcsém, ezért hány pont jár kiszjuniornet klubban???
Mond már meg nekem, hogy Orbánnak miért kellene kiállnia a Bokrossal, egy a parlamenti küszöböt meg sem közelítő párt agyon ajnározott hiteltelen extraegoista alakjával? Ennél még a Thürmer-Csurka nyilvános vitát is többnek tartom!!!
inkvi
@vukkocska: Drága a cavinton ezért nem küldök! Írasd fel közgyógyra!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.