Újabb vádaskodásokról, Wertán Zsolt szokásos lejárató kampányáról van szó - így reagált az MSZP Terézvárosi szervezete a VI. kerületi fideszes politikus szerdai kijelentéseire.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mandiner
Az MSZP szóvivője úgy reagált: "a Fidesz egy teljes politikai közösséget, az egész MSZP-t bűnözőnek, kártevőnek akarja beállítani
Némi joggal! Habár tudjuk hogy a maszop egy becsületes párt,.... bűnöző tagokkal, vezetőkkel! Aki nem az, már kilépett!új fogalom, a cigánybűnözés mellett, a szocibűnözés!
alfás
az mszp-t nem kell lejáratni.amióta hatalmon vannak,folyamatosan ezt teszik.ha lett volna bennük gerinc,akkor medggyesi bukásánál választásokat írnak ki.de görcsösen ragaszkodnak a hatalomhoz.és még mindíg tisztességes lenne önként kivonulniuk a politikából,-de kézenfogva szdsz-mdf-el-,mit még mindíg a pofánkba hazudni,és azt gondolni,hogy van épelméjü ember,aki hisz nekik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.