"Csúfság van, barmok. Valami lúg egy fárú, oszt más se hijányzik a Kerálválasztás előestyin, hogy ijjen hírvivés mennyen ki a Berodalombó! Hogyitten faszernyetegek tanyálnak. "

Feltöltő: Perwolf
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csutak
Ha a romák nyelvét karakírozta az írott rettenet, akkor szégyellem magam a szerző helyett is!
Perwolf
Hülye vagy? Hogy jönnek ide a romák? Szégyelld magad!
szaboria
@Perwolf: A nyelvezett amit a cikk irója használ hasonlit a cigányok nyelvezetéhez.
csutak
@Perwolf: Ha ezt nekem céloztad, akkor Te szégyelld magad!
Először is tanulj meg olvasni, ne itt bizonygasd funkcionális analfabetizmusod.
Perwolf
Funkcionális analfabetizmus? Karikíroz helyett karakírozt írtál, műveltke! Jártál már a saját weboldaladon, ember? :D Sírtam a röhögéstől, vezetőkém. Neked kellene megtanulni olvasni, mert pont az ilyen műliberális, villogi baloldaliak miatt röhög az egész szélsőjobb. Akik ha meghallják a cigánymeggy szót, már rasszizmust óbégatnak. Ha olvasni tudnál, hamar levetted volna, hogy az egész írás egy poén, aminek semmi köze a romákhoz. Elárulom, még nyelvezetében sem. Szedd össze magad, mert attól, hogy teleszemeteled a webet, nem leszel még Very Important Person, bármennyire is ott villog a neved mellett. Van ideje a hallgatásnak. Neked is azt kellett volna, tudorfej.
motorman
@csutak: @szaboria: Nektek üldözési mániátok van? Nektek mindenről ugyanaz jut eszetekbe?
A drága jó szocializmusotokban olvastam 30 éve a "Paraszt Dekameron"-t aminek a nyelvezetére tényleg hajaz a kis szösszenet. Méghogy cigányozás.... Szánalmasak vagytok!
csutak
@Perwolf: Figyuzz, sajnállak
de rettentesen!
Nekem van mútam de neked lesz-e jövőd?
Ezzel a mentalitással persze.
Részemről te itt OFF
csutak
Átadom a helyet az ifju titánoknak!
Én azt hiszem, ha nálam több papírral rendelkező egyetemi tanár véleményével értek egyet, akkor felesleges Nimandokkal foglalkoznom.
csutak
Egy két szellemi árvízkárosult, amúgy mentálisan végletekig sérült ember rátalált erre a lehetőségre, azaz a Propellerre.
Az értelmes többség azért jár ide, hogy eszmékről, gondolatokról vitatkozzon.
Azt a keveset pedig akit az ápolója a billentyű mellé engedett, ezentúl is ignorálni fogom, ahogy az értelmes többség is!
Uff...
Perwolf
Hozzászólást törölni lehet. (Bár igen udvariasan fogalmaztam a Very Fontos szavaihoz képest.) Csutak úr amatőr álértelmiségieskedése attól még nem múlik el.
varadipal
Aki a humort nem érti, egyéb gazemberségre is képes./valaki után szabadon/.
Egyébként mind a nyelvezet stilusa, mind a tartalma több humort tartalmazott, mint a Fábry, és az általa kreált Showderklub összes gagyi stand-up-ja együtt.
Ha valaki nem értette volna: egy ügyesen összeszedett szarkasztikus szókarikatúrát olvashatott a közigazgatás mai állapotáról.
Perwolf
varadipal: Végre! És sehol egy roma benne! :)
Perwolf
Csak tudnám, mi a fenét cenzúráztok? Készültök a jövőre? Tudom, tudom: törölve! Szánalmas.
Perwolf
Szétnéztem e nemes oldalon jobban. Azt látom, hogy cigányozni-zsidózni elég vígan lehet, de a Very Fontos Személyt megbántani írástudatlanságával nem. Egyetlen kérdésem maradt: hogy lehet kiregisztrálni? Nem törölni ám, mert az már nagyon piti lenne, hanem én, szépen magamtól. A Very Fontos, szövegértelmezési gondokkal küzdő úr nyilván tud válaszolni, ha már Very Fontos. Még a helyesírási hibáit is elnézem, ha megteszi.
Csubaka
@Perwolf: Kétségbe esett vergődésed végképpen nem értem!
Szerintem nem meghívóval léptél be ide, a nickednek akárcsak soraidnak értelmezhető tartam nincs, az IP-d feltételezem dinamikus, ab ovo, szürkeállományodból elegendő ha törlöd a linket.
Egy másik Very Fery
Perwolf
Ab ovo. Tartam. Világos. További jó fontoskodást. Dinamikusan.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.