"Csúfság van, barmok. Valami lúg egy fárú, oszt más se hijányzik a Kerálválasztás előestyin, hogy ijjen hírvivés mennyen ki a Berodalombó! Hogyitten faszernyetegek tanyálnak. "

Feltöltő: Perwolf
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Perwolf
Csak tudnám, mi a fenét cenzúráztok? Készültök a jövőre? Tudom, tudom: törölve! Szánalmas.
Perwolf
Szétnéztem e nemes oldalon jobban. Azt látom, hogy cigányozni-zsidózni elég vígan lehet, de a Very Fontos Személyt megbántani írástudatlanságával nem. Egyetlen kérdésem maradt: hogy lehet kiregisztrálni? Nem törölni ám, mert az már nagyon piti lenne, hanem én, szépen magamtól. A Very Fontos, szövegértelmezési gondokkal küzdő úr nyilván tud válaszolni, ha már Very Fontos. Még a helyesírási hibáit is elnézem, ha megteszi.
Csubaka
@Perwolf: Kétségbe esett vergődésed végképpen nem értem!
Szerintem nem meghívóval léptél be ide, a nickednek akárcsak soraidnak értelmezhető tartam nincs, az IP-d feltételezem dinamikus, ab ovo, szürkeállományodból elegendő ha törlöd a linket.
Egy másik Very Fery
Perwolf
Ab ovo. Tartam. Világos. További jó fontoskodást. Dinamikusan.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.