Vannak populista programok, melyek mindent megígérnek, csak azt nem mondják el, hogyan tudnak a szép délibábos ígéretek földjére eljutni. Az MDF programja rendkívüli mértékben kiemelkedik ezek közül, szikrázóan logikus, kemény szavakkal összeállított, de elfogadható, mert megvalósítható és mert a társadalom felemelkedésésről szól - ezt mondta Bokros Lajos a Városligeti fasori Versailles Rendezvényközpontban a rendhagyó évértékelő rendezvényén.

Forrás: nol.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

66 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csubaka
@csutak: Asszem te nem értettél meg engem! Amit te programnak nevezel az egy közgazdaság tudományi előadásnak jó lehetett volna mondjuk a közgázon. Számomra nem program az amely a teljes magyar vidéket kifelejti és prioritást csak akkor élvez amikor a "programjába megemlíti, hogy a termőföldet is meg kell adóztatni.
Szerintem te csak elolvastad (?) de mélységében nem gondoltad át Bokros "évértékelőjét".
Csubaka
@vukkocska: A kormány a biztos parlamenti többség tudatában amit akart azt mindent keresztül vitt. Sőt! Az IMF hiteleket a parlament tudta és beleegyezése nélkül vette fel és a mai napig tisztázatlan, hogy milyen feltételekkel! Az oroszokkal megkötött Déli-Áramlat szerződést is Gyurcsány kötötte a parlament felhatalmazása nélkül.
Az ellenzéknek csak a 2/3-os törvényekbe volt (lett volna) beleszólása azt viszont az MSZP-SZDSZ koalíció meg sem próbálta erőltetni a várható kudarc miatt, helyette bevezette a világgazdaság pénzbőségét és a trükkök százait, amelynek következtében a Magyar gazdaság teljesítménye a világban csak Venezuelát előzi meg Bajnai minden hazugsága ellenére és az ország olyan mértékben eladósodott ami még a semleges nyugati gazdasági szakértőket is mélységesen megdöbbentette.
csutak
@Csubaka: Biztosan igazad van, de én nem közgazda vagyok.
Ami számomra a mezei kamionsofőrnek átjön:
ez a pasas el tudja mondani mit akar.
Hogy valójában mi van mögötte?
Nem tudhatom...
inkvi
@csutak: Elmagyarázom Neked; de csak priviben! Ha nem olvasod itt a HSZ-eimet! Szívesen felvilágosítalak!
Major Betty
Elég volt az MSZP,FIDESZ,MDF, SZDSZ-ből most már valami új kell akik nem hazudnak lopnak hanem a kisemberekkel foglalkoznak nem igérni kell mert az ingyen van elég volt belőllük B
inkvi
@Betty53: Most alakul a nagy koalició!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.