Orbán Viktor szerint április 11-éig a jobboldalnak, a magyar középerőknek nem szabad mással foglalkozniuk, mint a választások megnyerésével.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

fazék
Ez így igaz is, de a jelenlegi hatalom nagyon is alkalmas arra, hogy mefeleltesse magát a globalo-gazdinak a saját haszonszerzése érdekében.Szeretnék beágyazni magukat a pénz világába és ez sikerülni is fog nekik.
HÁTI
Most az 1 xR igazat szoltál zsebHUSZÁR.Valamennyi

Most az egyser egyet értün zsebviki.Csomagoljatok a többi csalóval együtt, azt irány az IGÉRET főldje amit 2O éve ágáltok.

Január
Ő is bocsátja rendesen az "alkalmatlanokat".
Fő a párt érdek, a hatalom megszerzése.
Az országsorsa századrendű kérdés.....
szaboria
( Az alkalmazotakat elszokták bocsátani ) ma reggeliban sajnos a tanárokkal kapcsolatban mondta úgy látszik nem igen tájékozott mert Süveges kérdésére , hogy Cser-Palkovics mit nyilatkozott azt mondta erről nem tudott.Elég sokszor meg akadt mert nagyon kellet gondolkodni mit isválaszoljon a kérdésekre.Bevalotta a Nemzeti Bank tevékenységében nem lehet bele avatkozni még akkor sem ha Öklesznek hatalmon..
csutak
Mi alapján válik valaki alkalmatlanná?
A fidesz szimpátia lesz a mérvadó?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.