Ez a plakát szörnyűséges! Rémálom! Nem hiszem el, hogy valaki ezt jó ötletnek tartotta. Ahogy azt sem, hogy ezzel a plakáttal akartak adományokat gyűjteni. Még a legnemesebb cél érdekében sem lehet ilyet használni, szerintem. Persze, tudom én, hogy a sikeres reklám egyik eleme a meghökkentés, esetleg megbotránkoztatás. De ez nem az! Ez egyszerűen szomorú! Szomorú, hogy egy üvegkoporsóban fekvő kislány egy óriásplakátra kerülhetett.

Forrás: pokoli.hu
Feltöltő: kiwi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
batukán
Bízony egy gyermek igazságtalan halála ilyen gusztustalan, kegyetlen és így állnak az emberek a koporsónál az érhetetlenség és az értelmetlenség gondolatával bírkózva.Azt hiszem még mindig nem egészen gusztustalan, mert kíváncsi lennék a felháborodottak közül mennyien adják adójuk 1 %-t ennek az alapítványnak. Engem nem akasztott ki, mert ilyen a valóság, nem pedig egy kitalált helyzet nem egy szürrealista fikció, henem a szomorú valóság csak éppen nem szeretünk szembesülni vele.
szaboria
@batukán: Amig aktivdolgozó voltam minden évben a gyermekrák alapitványnak adtam az 1%-ot. Én azért kiváncsi lennék , hogy ez a gyereklány a felvétel óta hogy érzi magát ?
batukán
@szaboria: Nem biztos, hogy rosszul., mert lehet közülük választották ki a hitelesség kedvéért, aki abban a világban él ahol mindenki körülötte rákos, nem hiszem hogy ezen most elgondolkodik, lehet örül, hogy a többiekért tehetett valamit. Egyet tud:a valóságban nem akar még ilyen koporsóban feküdni. Minnél megrázóbb a kép, annál többen figyelnek oda, még mindig jobb egy ilyen kép mint a közöny.
safi
@szaboria: Azt írod máshol, hogy ebben a szakmában dolgozol. Nos, ha én jól tudom, az ilyen felvételeket végig szokták a gyerekekkel viccelődni a háttérben, hogy ne igazán fogja fel, hogy miről van szól.

batukán
@safi: Hidd el, azt a gyereket amelyiket ide befektették felfogta. Azt hogy kinek van igaza csak akkor tudnánk meg ha 5-10 év múlva megkérdeznénk ezt a kislányt, hagyott e nyomot a lelkivilágában? Amúgy meg nem felismerhető, tehát nem fognak rá ujjal mutogatni. Jövőre pedig már másik kép fogja a szíveket csavarni!
safi
@batukán: igazad van, nem azt kellett volna írnom, hogy felfogta, hanem nem érinti meg olyan mélyen, ha elviccelődik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.