Az utóbbi években több civil kezdeményezés volt a telepen élő gyerekek kulturális felzárkóztatására.

Forrás: eszakhirnok.hu
Feltöltő: knopfler
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
vukkocska
Aki ölésben részt vesz, hogy lehet "fiúcska", még akkor is, ha 13 éves??
lópicigáspár
11 éves fiúcska?! CIGÁNYBŰNÖZŐ!!! Az összes többivel együtt!
g1983
Az ilyeneket is munkatáborokat kell létrehozni. Ha a jelenlegi parlamenti pártokon múlik az ország sorsa akkor Magyarországból Cigánygettó lesz. A politikusok kimenekülnek a szegényembert meg agyonverik a cigánybünözők.
kir
@kevijeni: Ezt remélem nem gondoltad komolyan.
luciferi
@kir: ..talán még nem. De nagyon dolgoznak rajta.:((((
cadmagician
megélhetési bűnözés. hol itt a baj kéremszépen?
furfang
Leninnel egy dologban egyetértek: " tanulni, tanulni, tanulni" a legvérszomjasabb " állat" az ember, mert kedvtelésből is öl, nem csak az életben maradás miatt. A cigányok nagyon nagy többsége tanulatlan, primitív, egymást gonoszságra bíztató, és nevelő "falkákban" él. A gyerekeket kollégiumokban kellene nevelni és tanítani, másképp nem megy. És a születés szabályozásnak valami módját is be kellene vezetni. Nagyon nagy a baj.
cadmagician
@furfang: "A gyerekeket kollégiumokban kellene nevelni és tanítani, másképp nem megy." ja, probáljál ilyent mondani, és hányan ütnek agyon, hogy az anyátol nem szakíthato el a puja. pedig a rendes környezet esetén nem történne ilyen...
Wik
Mégiscsak vissza kellene hozni a halálbüntetést !!
méghogy fiúcska, gyilkos !!!!!!!

Ilyenkor eszembe jut a közmondás az almáról meg a fájáról !

furfang
@cadmagician: akkor legyen népszavazás ebben a kérdésben ( lehet, hogy nem lehet), de valamit tenni kell. Nem lehetünk a cigányok áldozatai, és itt most nem a cigányokon van a hangsúly, hanem senkié sem, ha cigány, ha hottentota, ha bármi, nem öldökölhet senki passzióból, és már itt tartunk a primitívségüknél fogva. Vissza kell állítani a katonaságot is, mert nem vagyunk képesek még az önvédelemre sem. A gárda nem alkalmas ilyen nagy horderejű dolgok megoldására, ezt csak a hatalmi ágakkal lehet szerintem.
Wik
@furfang: de, igen , lehetünk az áldozataik ! A valóságot jobban tükrözi ha azt mondjuk hogy százával válnak áldozattá !!! De mintha senki nem akarná észre venni, pedig nap mint nap megjelennek a hírekben a brutális gyilkosságok. De a politikusok,a jogvédőknek nevezett hulladékok még csak a szavukat sem emelik fel . Tenni meg eddid sem és valószínüleg ezután sem tesznek semmit.
cadmagician
@furfang: de vazze, mindig lesz egy valaki, aki kitalál lárifárikat, hogy azt azért nem lehet, mert sérül a joga vazze. azon meg nem lehet modosítani, emrt másik joga sérül, és milyen már az hogy megfosztjuk a jogától. utána meg TE leszel a szarszemétszaralak, mert gyűlölöd a romákat. volt már rá példa... nem egyszer. ennek örömére szépen beleszartak mindenbe, a pénz eltunik, változni meg nem változik semmi, mert szavazógép.
gcsabi
@furfang: @Wik: Nem is szabad az áldozatokat leredukálni a kriminalítás szintjére, mert nem csak azok áldozatok, akiket támadás ért vagy bűncselekmény áldozatai! Telepulések százai és komplett városrészek válnak lakhatatlanná és élhetetlenné, ingatlanok tizezrei veszítik el értéküket a" betelepülők" miatt és teszik semmivé tízezrek -akár -egész életének munkáját, úgy, hogy a menekülésre sincsen esélyük!
Sajnos a népszavazáshoz épkézláb elképzelések kellenének, aminek nyomait sem nagyon látni!
Csubaka
A frászt!!
Csak gyerek csíny volt. Az enyingi bodzás erre azt mondja, hogy jó kis diszkóbuli.
Aztán meg milyen ember az aki egy kis verésbe belehal?
Sííva
Ismét megússzák, mert beszámíthatatlanná nyilvánítják őket!
Emlékeztek még a gadnai ugyanilyen korú nénikére akit egy helybeli (direkt nem írom milyen származású) megerőszakolt, összevert, kiszúrta a szemét, megölte. Noshát itt a neten keringett a hír, hogy kiengedik mert nem beszámítható!
Bérgyilkosok kellenek, mert ennek az országnak a választott politikusai nem jól képviselik az érdekeinket! Akiről bebizonyosodik, hogy megkínzott és megölt valakit azt lehessen halállal büntetni!
albika
Esetleg a horvát alinak vagy a farkas flórinak vagy tgm-nek nem kéne esetleg kinyitni a pofáját?
bombi02
A 11 éves gyilkos miért fiúcska? Már kezdik a simogatást? Két puszi és nem büntethető, mehet haza és a következő áldozatot kinézni.
kiscserkész
@csutak: Most is kikéred a nevükbe??????

Az ilyen ügyben nem véleményre van szükség, hanem elrettentő intézkedésre, még ha 11 éves „kisfiúról” is van szó. Mire lesznek ilyenek képesek, ha nagy fiúk lesznek? Felteszem a kérdést: szüksége van az ilyenekre a társadalomnak? NEM!!!!!!
cadmagician
@benhur: és erre jönnek a joképességűen, és ezt válaszolják:
az erőszak erőszakot szül. nabazmeg.
csutak
@benhur: Bizony, de a nevükben!
Segítséget nem kaptak, de ennek részben ők is az okai.
Semmi kedvem mocskolódni a cigányokon!

De mi is vár majd rá, ha intézetbe kerül?
Lásd Kecskemét.
Vagy mondjak más helyet?
Alkalmatlan pedagógusok foglalkoznak velük, tehát ott sem van esélyük az érdemi javulásra:(
luciferi
@csutak: nézd meg mégegyszer a fotót! Amíg bent van intézetben, legalább azalatt az idő alatt talán kevesebb ilyen fotót kellene a bűnügyiseknek készíteni!
Aztán ha kijön, akkor folyt.köv.
kiscserkész
@csutak: Én egy szóval sem mondtam, hogy intézetbe kel zárni. Megint megkérdezem, szüksége van ilyenre a társadalomnak? NEM! Le a bányába és majd felhozzák…..

„Segítséget nem kaptak” akkor eddig mit kaptak?
kiscserkész
@csutak: Ezek már nem vernek össze senkit. Járhatna mind így!

barikad.hu/node/46853

vukkocska
Ezt kár volt feltened. Borzasztó. Egy kábellopás miatt még nem érdemel ilyen szörhyűséges halált. Az is lehet, hogy ha nem kapják el, ő is a 11 éves "fiúcska " -t megirigyelve gyilkolni fog. Sajnos 14 év alatt még büntetni sem lehet, legfeljebb állami nevelőintézetbe megy, ott pedig "nevelőtiszt" lesz.
safi
@vukkocska: lehet, hogy halált nem érdemel, de ha egy ilyen buliból egy vonatszerencsétlenség lesz, több ártatlan áldozattal, akkor már nem olyan egyértelmű a dolog, márpedig a kábeltolvajok ezzel játszanak nap mint nap.
alfás
ne ba....tok már ki velem!már megírtam a gyászbeszédet.aztán,ahogy írtátok,ebből a "fiúcskából",elöbb-utóbb egy felnőtt lesz.egy bűnöző felnőtt.és tudjátok mi a borzasztó?nem tudom sajnálni.
dr. prédikátor
Ha ilyen a 11 éves "fiucska" meg a többi szines akkor milyen lehet a szülő????!!!
Vajon a családjukban hány büntetett előéletü van????
vukkocska
@safi: ebben Neked tökéletesen igazad van.

@alfás: valószínű első olvasatra azt érthetted félre, amit én is, nem a "fiúcska" van életveszélyben, hanem a néni. Úgy tudom, már meg is halt. Neki írhatod a gyászbeszédet. :(
alfás
nem hány van,hány nincs!?!?én születése után rögtön börtönbe zárnám,úgy 15 évre.ülje le azt a bűncselekmény,amit felnőtt korában előbb-utóbb elkövet.ja igen!tudja valaki mikor volt utoljára roma tüntetés,a munkához való jog miatt?
vukkocska
@alfás: semmi gond. Ugyan abba a hibába esetem én is. Persze a cím eléggé félrevezető.
Zsoel
Már biztos, hogy nem élte túl a néni, ugyanis tegnap meghalt szegény.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.