Katona Tamás szerint nincs szükség arra az egymillió munkahelyre, amelyet a Fidesz ígér.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

HÁTI
Miből, és honnan teremt ennyi munkahelyet a fidesz?vagy bármelyik párt.Ez abszurdum!Csak üres igérgetés!
szaboria
@HÁTI: A trükk egyszerű 10 évre igérte ha minden évben elmegy 100000 ember nyugdijaba helyette felvesznek 100000 embert összejön 10 év alatt az 1millió.
furfang
@HÁTI: másfél millió szűnt meg a rendszerváltáskor. ( módszerváltáskor) Abból 1 millió biztos hasznos volt. Vissza kell csinálni az ipar,a mezőgazdaság termeléséből amit csak lehet, az magával hozza a kereskedelem meglódulását is, az meg a bevételek növekedését és így tovább.....
zolibatya
katona......elment már az a fél eszed is...
marlin
Amikor egy teljesen tájékozatlan diktátor, elképesztő baromságokat mond olyan embereknek akikről tudja, hogy fogalmuk sincs miről beszél, akkor ugye simán demagógiáról beszélhetünk!! A zOrbán mondja az ökörségeit mert a zemberek közül sokan ezt szeretnék hallani!! Szerinte az egymillió munkahely főként az agrárszektor, az építőipar és a vendéglátás-turizmus lehetne!!
Róna Péter közgazdász szerint a zOrbának az az állítása, hogy a Fidesz-kormány négy éve alatt kétszázezer új munkahelyet teremtett, nem igaz!! Valóban a gengszterváltást követően 1,5 millió munkahely szűnt meg, s azóta csak100 ezerrel nőtt a munkahelyek száma a reálszférában!! (Róna szerint!!) Az pedig teljesen valószínűtlen, hogy tíz év alatt egymillió új munkahelyet lehetne létrehozni, mert a magyar munképes népesség szerkezete és képzettsége miatt erre nincs lehetőség!! (Róna szerint!!)
Kizártnak tartom, hogy a beígért munkahelyek jelentős része a mezőgazdaságban fog jelentkezni. A gazdák igyekeznek az élő erőt kiiktatni a termelésből, inkább gépesítenek!! Már nincs szükség kévekötő zsellérekre!!
inkvi
@marlin: Inkább az Eszter gombjáról mesélj! Már megint hírbe hoztátok magatokat! pedig hamarosan megyünk koronázási misére!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.