Egy ámokfutó 27 embert, köztük 18 kisgyereket lőtt agyon helyi idő szerint péntek délelőtt Connecticut amerikai állam egyik kisvárosának általános iskolájában.

Ez az egyik legsúlyosabb iskolai vérengzés az Egyesült Államok történetében, és általános iskolában még hasonló sem történt. Az agyonlőtt gyerekek Newtown város Sandy Hook nevű iskolájának előkészítőjébe és alsó tagozatára jártak, és nagyjából 5 és 10 év közötti életkorúak voltak.

A CBS 14 gyerek haláláról tud, az AP amerikai hírügynökség meg nem nevezett hivatalos forrásra hivatkozva 18 áldozatul esett gyerekről írt. A CNN hírtelevízió 20 halottat, köztük 10 gyereket jelentett.

A lövöldözés helyi idő szerint péntek reggel zajlott le Newtown kisváros Sandy Hook nevű általános iskolájában. A merénylőt lelőtték.

Barack Obama elnököt folyamatosan tájékoztatják a fejleményekről - mondta a Fehér Ház szóvivője.

Az első jelentések csak az egyik tanár sebesüléséről és a merénylő lelövéséről szóltak.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
No ezért nem szabad engedni a fegyverlobbinak. Ismerősöm is gázpisztolyt akart venni. Figyelmeztettem, hogy ha a gyereke megtalálja a fegyvert és baja lesz, egy életre bánni fogja. Inkább fa testápolót javasoltam neki.
Azt hiszem szintén amerikai egy óvodában egy kisgyerek lőtte le egy ovis társát. Otthon találta a fegyvert és behozta játszani.
berkabela
Nem a fegyvert kell megszüntetni, hanem az elmebajt.Sok hülye politikus egy rendelettel ezrek halálát okozza,mégse kap tőlük frászt senki.
Dr. Felipe
Mennyi embernek kell még meghalni hogy végre az amerikaiaktól is elkobozzák a fegyvereket. Az nem normális állapot hogy szinte minden civilnél fegyver van.
darwin
@Dr. Felipe: Az USA nagy.Mindig történik valami,valahol.Nem a fegyverviseléstől függ.A svédeknél nincs ilyen mértékű liberalizmus,mégis "tömeggyilkoltak"
kacsa0707
@sziráki ágnes: Nem sajnos túl liberális.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.