Narában a számos Buddha-templom és kolostor mellett ma a városka egyik legnagyobb látványossága a nyári estéken, az út szélén megpihenő szarvascsorda. A szarvasokról tudjuk, hogy szelíd állatok, mint ahogyan azt is, hogy vadon élnek. Hogy mégis ennyire hozzászoktak az emberek közelségéhez, abban nagy szerepe van a város lakóinak, akiknek barátságos, szeretetteljes viselkedése szinte magukhoz édesgette a szarvasok sokaságát. Az állatok szabadon mozoghatnak, egészen közel engedik magukhoz a helyieket és a turistákat. Az autósok is körültekintően kerülgetik őket az úttesten.

Forrás: sokszinuvidek.hu
Feltöltő: Hírvadász
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Meine Ehre heisst Treue
@varrólány: Sajnos így igaz. Nálunk ezt nem lehetne megvalósítani, hiszen pillanatok alatt feldolgozva a fagyasztókban kötnének ki.
Meine Ehre heisst Treue
Elképesztő! Szép példája ember és állat együttélésének.
varrólány
Itt már biztos szétlőtték volna őket.
Pár éve itt a városban a fecskefészkeket leverték, mert ugye milyen lesz a járda!
Meine Ehre heisst Treue
@varrólány: Sajnos így igaz. Nálunk ezt nem lehetne megvalósítani, hiszen pillanatok alatt feldolgozva a fagyasztókban kötnének ki.
kamazuka
Mintha a villamosra várnának.
Ahogy elnézem egyetemisták lehetnek,mert ennyi ponttal,már itt is be lehet jutni.
Hírvadász
Mennyi türelem, tolerancia, szeretet lehet ott az emberekben... Ha csak 1 ember is akadna,aki bántaná őket, nem lennének ott. Ez hiányzik nálunk Magyarországon: összetartás hosszabb távon. Ha történik valami katasztrófa, pl.árvíz ideig-óráig, hetekig összefog a nép, utána megy tovább az irigység, önzés, kapzsiság, képmutató életmód, rosszhiszem. Tisztelet a kivételnek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.