Vlagyimir Putyin néhány hét alatt átírta a 21. századi hadviselés szabályait: a titkos hadserege a semmiből bukkan elő, és már rég túl van a feladat végrehajtásán, mire a nyugati hatalmaknak leesik, hogy mi történt. Nem csoda, hogy a Fehér Ház ideges: Putyin minden lépése felkészületlenül éri a hírszerzőket, akik most jönnek rá, hogy képtelenek belelátni az orosz elnök fejébe.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verőce21
"...Putyin az elmúlt hetekben nem kevesebbet ért el, mint hogy átírta a 21. századi háborúskodás szabályait..." - de teszi ezt főleg annak a titkos fegyvernek a birtokában, amit ámulva szemlél a világ még csak!
(nagy sebességgel száguldó meteorit szétlövése a világűrből)
labos
Az amik már évtizedek óta csinálják, csak jól titkolják!!!
Dr. Felipe
Sőt még bolseviktor pávatáncos elvtársból is pincsit csinált. Mindenki képzeletére bízom hogy mennyi adósságot kell majd törlesztenünk ennek a faszinak minden év március 15. én.
Törölt felhasználó
Semmi újat nem talált fel, az orosz hatalomnak és üzleti világnak soha egy szavát nem lehetett elhinni, ez nem változott..
Desischado
Nagy koponya! Bele sem merek gondolni, hogy az atommutyi miatt a kezébe kerülünk, hála a vezírnek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.