Kína gyönyörű városait, melyekben egymást érik a szebbnél szebb történelmi és kulturális látnivalók. És ez nem csak a fővárosra vonatkozik, hanem Sanghajra és a kisebb városokra, természetközelibb vidékekre is. Ahhoz, hogy az országba bejussunk még mindig át kell esni pár procedúrán, de ez talán még az út kalandos oldalához is hozzáad egy keveset. Már az is felér egy Indiana Jones mutatvánnyal, hogy a központtól körülbelül 25 kilométerre található óriási Beijing Capital International Airport-ról kikeveredjünk a taxikhoz. Olyan hatalmas és steril repülőtérről beszélünk, mint amit egy nagy költségvetésű sci-fi film díszleteként építettek, valahol a Holdon. Egy szó, mint száz, aki egyszer itt végigsétál, az biztos nem felejti el a hangulatát.

Forrás: otptravel.hu
Feltöltő: Balumopsz
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
A legújabb dakotakeresztényvadmagyar ökörség, szerint Sanghaj a legmagyarabb kínai város.
Mert most épp ott turnézott ődagadtsága? Stimmel. Sang-háj… Akkor vice versa; a rizspálinkát üssük tiszteletbeli hungarikummá! A rizses hurkát meg gondoljuk át újra. Éljen és örökké virágozzék a Nagy Fal, és a szerb határi csirkeháló összedrótozott barátsága! Ezt az állapotot (mivagyunkamotorgya) hogyan írják latinul a szakkönyvek?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.