Nagyon durva videó került elő a színésznő haláláról.

Sokkoló: a Vészhelyzet sztárja halála előtt ráordított a rendőrökre: "Öljetek meg!" – videó

Sokkoló videó került elő Vanessa Marquez utolsó pillanatairól; a felvételen láthatjuk, milyen borzalmas körülmények között töltötte idejét a színésznő, és azt is hallhatjuk, ahogy azt ordítja a kiérkező járőröknek: „Öljetek meg”.

A döbbenetes videó betekintést nyújt a 49 éves Vanessa Marquez utolsó perceibe, megmutatva, milyen rettenetes küzdelmet vívott a színésznő a saját elméjével. A népszerű színésznőt azután lőtték le a rendőrök, miután Vanessa előhúzott a táskájából egy fegyvernek kinéző tárgyat, miközben azt üvöltözte, hogy „öljetek meg” – írja a Daily Mail.

Vanessa korábban táplálkozási rendellenességgel küzdött, ami gyakran jelentkezett rosszullét formájában, és emiatt mentális zavar is kialakult nála. 2018. augusztus 30-án egy rohama miatt orvost és rendőrt hívtak a színésznőhöz, azonban Vanessa – ahogy az a felvételen is hallható – ellenszegült az orvosi ellátásnak és a rendőri intézkedésnek, majd elővett a táskájából egy álfegyvert, amivel elkezdett hadonászni, mígnem a rendőrök lelőtték. Az esetet követően a rendőrök kórházba szállították Vanessát, de nem élte túl.

A felvételen tisztán kivehető, ahogy a Vészhelyzet egykori színésznője a táskájából kivesz egy pisztolyt, amivel elkezd hadonászni, majd a rendőrök felé fordítja.

„Várj, várj, várj, várj, várj, basszus, fegyver van nála!”

– kiáltotta az egyik rendőr, majd az egyenruhások visszavonultak a lépcsőházba.

A felvétel azért került csak most nyilvánosságra, mert a Los Angeles-i megyei ügyészek tegnap úgy döntöttek, hogy nem emelnek vádat a dél-pasadenai tisztviselőkkel Gilberto Carrillóval és Christopher Perezzel szemben.

Shannon Presby körzeti ügyvéd szerint ez a videó bizonyítja, hogy Carrillo és Perez jogosan hitték azt, hogy Vanessa miatt súlyos sérülés vagy halál fenyegeti őket.

A rendőrség később azt is kiderítette, hogy a fegyver, amit Vanessa előhúzott a táskájából, csak egy airsoft pisztoly volt. Ugyanakkor Carillo a The Los Angeles Timesnak azt mondta, teljesen elvesztette az ítélőképességét, amikor Vanessa felé fordította a fegyverét.

Az utolsó éveiben Vanessa a közösségi médiában mesélt mindennapos küzdelmeiről, nyíltan vallva betegségeiről, a coeliakiáról, a tüdőembóliáról, a csontritkulásról és a rohamairól. 2018 márciusában azt írta egy bejegyzésében, hogy „véglegesen beteggé vált”.

Forrás: Blikk

Kép: Instagram

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.