Filmekkel és sorozatokkal foglalkozó heti ajánlónk a streaming szolgáltatók kínálatából válogat. Az Enola Holmes egy 2020 szeptember 23-án bemutatott amerikai krimi-, dráma és kalandfilm, mely a koronavírus miatt nem került a mozikba, és a Warner Bros. a Netflixnek adta el a forgalmazási jogokat. A film Nancy Springer azonos című regénysorozatának első részén alapszik, melyből Jack Thorne (Az igazi csoda) írt forgatókönyvet, amit Harry Bradbeer (Fleabag) rendezett. A főszerepet Millie Bobby Brown (Stranger Things) játssza, de mellette még feltűnik Hanry Cavill (Az acélember) és Helena Bonham Carter (Harcosok klubja) is. Az Enola Holmes egy élvezhető két órás film lett, amelynek vannak ugyan hibái, de összességében képes kellemes kikapcsolódást nyújtani a játékideje alatt.

Forrás: pannonhirnok.com
Feltöltő: orfeusz
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

voltmárjobbis
Mit nézel a tv-ben? 1. évadtól únos untalanig ismételve: született feleségek, Murdock nyomozó, Cobra11, csi los angeles, cis helyszínelők, csi new yorki helyszínelők, oxfordi gyilkássogok, született detektívek, dr, csont, Misson in possible, monk, nyomtalanul, profilozók, stb, stb. Ezért fizetek a tkomnak? Szerintem ezeket már ingyen adják a médiának, csak nekem kell fizetnem érte?! Hol van a médiahatóság?!
Fizess elő a Netflixre, jobban jársz!
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.