A rendkívül “demokratikus” nyugat mindent elkövet azért, hogy Zelenszkij és elődeinek bűnösségét eltussolja, mindazt, amit 2014 óta a kelet-ukrajnai térségben az ukrán szélsőségesek és a velük együttműködő ukrán hadsereg elkövetett, ne kerüljön napvilágra. Nácimosdatás történik Biden Amerikájában épp úgy, mint az Európai Unióban, ahol a gyilkosokat igyekeznek szenvedőkként bemutatni, elnöküket meg Nobel békedíjra jelölni. Az éppen aktuális ukrán elnök, egy bizonyos színész-komikus, akit Volodimir Zelenszkijnek hívnak, a Biden-adminisztráció katonai, gazdasági és média hátszelével, önmagát áldozatként feltüntetve és megsirattatva azon ügyködik, hogy minél több országot belerángasson abba a tragikus konfliktusba, melynek okozója leegyszerűsítve, az Egyesült Államok és annak ukrán bábkormánya. A legszörnyűbb az, hogy mindennek az elszenvedője maga az ukrán nép, mely nem tehet vezetőinek bűneiről, akik semmit sem bántak meg, de hatalmuk megtartásának érdekében bármire képesek, arra...

Feltöltő: Rockxy
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verőce21
Talán csak néhány pofonnal tartozunk Z.-nek, a Kárpátaljai magyarokkal szembeni viselkedésük miatt is!

Mi köze ennek a kívülálló bohócnak a NATO-hoz? Miért kell még sztárolni ezt a sokadrendű komikust...? Nagy a DS bűne...!
CsipkeRózsa
Zelenszkij 2019 óta minielnök, 2014 miért lenne az ő felelőssége?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.