A Le Figaro című francia újság olvasói felháborodtak azon, hogy Washington MLRS típusú rakéta-sorozatvetőket szállított Ukrajnának és azt követelték, hogy Zelenszkij ukrán elnököt büntessék meg a donbászi civilek ellen elkövetett bűncselekmények miatt. A cikkhez kapcsolódó legtöbb kommentben a felhasználók annak a véleményüknek adtak hangot, hogy a Nyugat okolható az ukrajnai konfliktusért, mivel az amerikaiak fegyverekkel, köztük ezekkel a korszerű MLRS rendszerekkel támogatják Kijevet. Az egyik felhasználó például nagyon keményen fogalmazva azt írta: Zelenszijnek csak két választása van, vagy életfogytiglani szabadságvesztés vagy fizikai megsemmisülés. Arra hivatkozott a hozzászóló, hogy ez nem is az ő véleménye, hanem azoké az ukránoké és oroszé, akivel volt módja ebben a témában beszélgetni.

Feltöltő: Rockxy
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

teuton
Nekem is volr modom 10 millio emberrel beszelni es mind azt követelik, hogy a Rockxy kapjon eletfogytiglanit, de egy mexikoi börtönben kell letöltse. Akkor az eletfogytiglani max. 2 het lesz...
Gazella
Nah a francia le pen hovei... na pont olyan mont a narancs.
De fake news hír ez is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.