Az ukránok olyannyira kifogytak a munícióból, hogy az uniós országoknak azonnal meglévő lőszerkészleteikhez kell nyúlniuk – mondta a müncheni biztonságpolitikai értekezleten Joseph Borrell, az EU külügyi és biztonságpolitikai főképviselője. Kallas szintén Münchenben arról beszélt, hogy Oroszország háborús üzemmódba kapcsolt, három műszakban gyártják a lőszereket. Az észt kormányfő ezért azt javasolta, hogy helyezzék az EU-ban is hasonló háborús alapokra a gyártást.

Forrás: vg.hu
Feltöltő: KisTehen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

e örö e bódottá
@KisTehen: Te buta paraszt, te ne féltsd a NATO-t. Te azzal foglalkozzál, hogy egyedül Európában, miért Magyarország Oroszország trójai falova és miért haza- és Európa árulók vezetik még mindig büntetlenül ezt az elkurvult országot.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
e örö e bódottá
@KisTehen: Te buta paraszt, te ne féltsd a NATO-t. Te azzal foglalkozzál, hogy egyedül Európában, miért Magyarország Oroszország trójai falova és miért haza- és Európa árulók vezetik még mindig büntetlenül ezt az elkurvult országot.
Ditrich
@Shikari: Te ostoba! Ukrajna mellett ki állnak a barátai mert érdemes rá! És nem fogják engedni hogy elbukja a háborút! Nyerni fognak! Te pedig kezdhetsz spekulálni hogy ez esetben hová emigrálj! Oroszországba, a vörös Kínába? Vagy esetleg Észak Koreába?
ESCOBAR
Mindenki a békekötést, a háború végét várja! Ha adunk nekik lőszert, akkor annak nem most lesz vége!!!
Baker
@ESCOBAR: De az is megoldás okoska, hogy a ruszkiktól elveszed. Könnyű más faxával verni a csalánt!
ESCOBAR
@Baker: Menj!Vedd el tőlük! Okoska! Más faszával jelenleg az ukránok verik a banánt!!! Olaj a tűzre! Nem EU tag Ukrajna, nem is NATO tag!
csak úgy....
Forrás: vg.hu mert a habonyárpi tuggya... :)
csak úgy....
a ruszkibarát lófaszjancsiknak kívánom, hogy 160 évig üljön a nyakukon a kínai, mint anno a török! mi lett a bátor,büszke harcsos magyarokból,akik mindíg védték a hazájukat,mint most az ukrán? -egy rakás megalkuvó gyáva szar!
Törölt Nick
Lónak a f@szát a ruszkiknak. Orosz lapok már arról cikkeznek, hogy Putyin Németországot is nácitlanítaná, aztán sorba a többi országot. Nem szabad hagyni, mert a náci népirtó maga a Puttyos.
Baker
@ESCOBAR: TE vedd el tőlük! TE akarod így megoldani a háborút! Mintha '56 megoldása az lett volna, hogy a pesti srácok nyaljanak be a ruszkiknak.
NOOORMÁLIIIS VAGY?!
ESCOBAR
@Baker: Oroszoktól én? Ők kitől kapták??? Eszem ágában sincs beavatkozni! Fentebb leírtam az érveimet! Olvass!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.