Törölt Nick

Irakba utazik Novák Katalin
Mi az apja [email protected]ának? Már végképp elgurult a gyógyszer.
Így kerülné el az Orbán-kormány a recessziót
Én tudom, hogy kerüli el. Elhazudja. Aki nem hiszi járjon utána. Ha tud.
Rendkívüli bejelentés tettek az uniós pénzekről
Nagy bejelentés...röhög a vakbelem.
Lengyelek már egy éve aláírták, de a pénz nem az aláírásból következik, hanem az abban foglaltak betartása után. Van még olyan hülye aki ezeknek egy szavát is elhiszi a Shikarikon meg a Teheneken kívül?
Nem sokat várt a kormány: máris kijött a Magyar Közlönyben a benzinársapkára vonatkozó új törvény
Orbán ismeri a néplelket. Úgy szüntette meg az ársapkát, hogy a nép örül neki.
Így lesz ez a többi ársapkával is. Hiányt fognak teremteni, aztán örül az ember ha kap, bármennyi legyen is az ára.
A kormány tisztában van a közoktatás problémáival, amik miatt a tanárok is tüntetnek
A kormány tisztában van a problémával, de [email protected] Ha nem így lenne, akkor nem Vodafont venne, meg kormányőr ruhát arany áron, meg új gépkocsi parkot egy [email protected] golyóstollnak, stb.
Rendkívüli bejegyzést tett közzé Orbán Viktor – Mindent cáfolt a miniszterelnök
@Philip Marlowe: Amíg vétózunk, nem jelenik meg pénz a számlánkon. Ez kölcsönös kisköcsög. És nem Orbi fújja a Paszát szelet.
Müller Cecília a koronavírusról: Ha el tudjuk engedni a veszteségeket, akkor megpróbálhatjuk a hozadékát értékelni
Oszt mi is volt a járvány hozadéka Gecília asszonyság? Azok a milliárdok, amiket Orbán meg Szijjrágó kaszált rajta? Meg a saját maga jutalma? Az nekünk veszteség volt bazmeg nyunyóka. Nekem más erről nem nagyon jut esze be. A 48 ezer veszteség meg világraszóló szégyen.
Boros Imre: Ezért a Molnak felelnie kell!
Ahogy szokott lenni, mindenki más hibás, a szankciók, az ukránok, a MOL, a háború, az unió, a kisnyúl, csak Orbán nem. Pedig egyedül Orbán a hibás, mert sehol Európában nincs ilyen katasztrofális benzinhiány.
Rendkívüli bejegyzést tett közzé Orbán Viktor – Mindent cáfolt a miniszterelnök
Orbán azt is letagadta, hogy megszavazta az összes szankciót. Most ezt is letagadja. Hiteltelen ocsmány féreg.
Szijjártó megerősítette: miattuk nem fog csúszni a finn és svéd NATO-csatlakozás
Amit meg akartok szavazni, azt átnyomjátok egy fél nap alatt, amit meg nem arra istennek se tudtok időt szakítani. Ócska, hazug szarkeverők vagytok.
950 ezres bírság: Hadházy szerint Kövér a parlamenti szemétdomb tetején kakaskodik
@rokker33: Az ellenzéki képviselőket pénzbüntetéssel próbálják rávenni arra, hogy legitimálják a diktatúrát és a diktatúra önkényuralmi intézkedéseit. Ennél szebben nem is fejezhetnék ki, hogy az ellenzékre csak ezért van szükség és ezért kapják a pénzüket: a látszatparlament legitimációja miatt.
Ez rávilágít arra is, hogy az édes-drága ellenzéki képviselők sem ártatlan bárányok, nem is szerencsétlen áldozatok, hanem együttműködő kollaboránsok, akik pontosan tudják, hogy mi a szerepük, mire kapják a pénzüket, hiszen az egykor volt “Tisztelt Házban” semmiféle jogaik nincsenek. Ők legitimálják bűnös módon Orbán fasiszta rendszerét, s a pénzért vállalt szerepükkel ők adják ennek a fasiszta diktatúrának a demokrácia hamis látszatát. Ezzel ők bűntársai a rendszernek, és képmutatás a csodálkozásuk, amikor Kövér számon kéri rajtuk a becstelenségüket, amit pénzért vállaltak.
nepszava.us/kover-penzbuntetesekkel-emlekezteti-az-ellenzeket-hogy-ok-a-diktatura-prostitualtjai/
Ehhez nem adja a nevét Hadházy, és nagyon helyesen teszi.
Hadházy havi fizetésének kétharmadát elvette Kövér László
@KisTehen: Elmész te a pichába, egyik sem jár be, de nem mindenkinek jár érte büntetés. Rendszerint így néz ki a parlamenti patkó, mert senkit nem érdekel, ki mitről pofázik:
ocdn.eu/pulscms-transforms/1/GU8k9kqTURBXy83NDE5M2E1ZjcxMTYzYzM5OTQzM2Y2YjY4MjA3YjVkMi5qcGVnkpUDAMyFzQ8AzQhwkwXNAujNAZ7eAAGhMAU
Felmérés: Folytatódott a Fidesz-szavazók lemorzsolódása
Sajnos a maffiaállam nem rohad, amíg a birkák elhiszik, hogy mindenki más hibás mindenért, az egész világ összeesküdött a semmi kis országunk ellen, a Geci pedig meg akar védeni bennünket. Hát attól mindenesetre megvédett, hogy normális országban éljünk.
Minden harmadik külföldi útjára állami repülőgéppel utazott Orbán Viktor
És ebben még benne suncs az amerikai útja, ami 57 millát kóstált, és célja kizárólag önfényezés volt. Ilyen felelőtlen herdálásba normális országban belebuknak.
Hadházy havi fizetésének kétharmadát elvette Kövér László
A pitiségnek is vannak fokozatai, bajúsz már önmagát is alulmúlja.
Hadházy viszont nem olyan beszari mint a függönyös, nagyra becsülöm a kitartását. Sok ilyen ember kéne.
Nem fért bele az adásidőbe, ezért nem közölték a teljes helyreigazítást Juhász Péterről a TV2-ben
Juhász Péter egy rakás pénzt keresett a geci média ellen indított perekben, mert ocsmány hazugságokat terjesztettek róla. Ezzel csak az a probléma, hogy a hazugságok lenullázták Juhász politikai pályafutását, és az évek múltán megnyert perek ezen már nem nagyon tudnak változtatni.
Vasárnap több helyen is hiány volt az üzemanyagból az országban és a fővárosban egyaránt
@Aki Én: Szerintem is arra megy ki, hogy mi akarjuk, hogy szűnjön meg az ársapka, csak legyen nafta. Orbán meg teljesíti a népakaratot, tehát a birkák szemében ő lesz az áldozat, mert hát ő jót akart de az unió, a szankció, a háború, a baloldal, meg a gyíkemberek nem akarták.
Vasárnap több helyen is hiány volt az üzemanyagból az országban és a fővárosban egyaránt
Tegnap a harmadik kútnál sikerült tankolnom, de ott is 10 liter volt a maximum. Szerencsére még annyi sem kellett, mert mostanában mindig pótolom ha 5-10 litert elautózok. Ki tudja mi lesz alapon.
Egy SMS miatt kezdtek pánikvásárlásba az autósok a benzinkutaknál?
Szerintem az történt, hogy Geci Viktor azt mondta: [email protected] a benzinársapkába, csináljunk benzinhiányt, hogy az emberek maguktól kezdjék el követelni az ársapka megszüntetését, mert az a szóbeszéd, hogy amiatt nincs benzin. Így aztán enged a népakaratnak, és úgy hajítja kukába az ársapkát, hogy azt a magyar emberek akarták, és nem azért mert oligarcháéknak nincs ínyükre, hogy durván lecsökkent az extra profit. Ez sunyibb és ravaszabb mint száz róka.
Az oroszok az olajkitermelés visszafogásával reagálnak majd az ársapkára a Századvég elemzője szerint
Ha a ruszkik visszafogják az olajtarmelést, arra ők jobban rá[email protected] Ugrik a bevétel, fokozódik a nyomor, kevesebb jut a háborúra.
A magyar helyreállítási terv elfogadása a magyar baloldal óriási kudarca
Lemaradtam valamiről? Jön a pénz? Nem.
Azt mondták, hogy jóóóvan gecik, lássuk mi válik valóra belőle, aztán ha bebizonyosodik, hogy nem csak hazudgáltok ahogy szoktátok, akkor majd lesz pénz is.
Ez bizony kudarc vastagon, csak nem a baloldalé, hanem a KÚRMÁNYÉ.
Orbán Viktor drámai üzenetet küldött a magyaroknak: "Még az unokáink is nyögni fogják"
Orbán ma azt mondta a rádióban, hogy rajta kívül szinte mindenki hibás a válságért, s nem tudja mi jön most, de a magyarok csak töltsék ki a nemzeti konzultációt, az segít. Hát ezért kár volt bemenni miniszterelnök úr. De legalább ön időben beért.
➡️ Én múltkor elkéstem a tatabányai fórumomról, mert alig találtam benzinkutat, ahol tudtam volna tankolni. Biztos azért, mert nem töltöttem ki a nemzeti konzultációt. Vagy azért, mert olyan miniszterelnöke van az országnak, aki nem kezeli a válságot, hanem okozza. Ha nemzeti konzultáció helyett mondjuk a kormány elengedné az üzemanyagot terhelő áfát meg jövedéki adót, lenne benzin is, és piaci áron se lenne drágább, mint hatósági áron.
➡️ Persze ha nincs annyi adó, miből venné meg a Fidesz 715 milliárdért a Vodafone-t, meg miből építene 246 milliárdos atlétikai stadiont? A haverok nem érezhetik meg a válságot, na. A többiek meg töltögessék csak a konzultációt. Nem ezt ígérték áprilisban! /Jakab Péter/