Baker

Gyurcsány felszólítja Karácsonyt, hogy hozza nyilvánosságra az állítólagos zsaroló SMS-eket
@Béla333: A tényeknek, bizonyítékoknak hiszek!

TELEXRŐL: A Demokratikus Koalíció „Összevártuk az elmúlt napok Márki-Zay Péter által mondott hazugságait, és most egyben válaszolunk rá” címmel még az alábbi közleményt adta ki szerdán:

Márki-Zay Péter azt hazudta, hogy minden egyes kutatás azt mutatja: Dobrev Klárával nem lehet nyerni. Ezzel szemben a valóság az, hogy a friss Závecz-kutatás szerint Dobrev Klárának nagyobb esélye van legyőzni Orbánt, mint Márki-Zay Péternek. (A Telex megkereste a DK-t, hogy küldjék el az említett Závecz-felmérést. Mint kiderült, ez a felmérés még Karácsony visszalépése előtt készült.)Márki-Zay Péter azt hazudta, hogy a DK zsarolással kényszeríti az ellenzéki politikusokat Dobrev Klára támogatására. Ezzel szemben a valóság, hogy Márki-Zay Péter egyetlen példát sem tud erre mondani, Trump módra csak a hazugsága is változik, azaz először kettő ilyen esetről beszélt, aztán már négyről, de egyet sem nevezett meg.Márki-Zay Péter azt hazudta, hogy már DK-s alapszervezet is támogatja őt. Ezzel szemben a valóság, hogy nincs ilyen szervezet, Márki-Zay Péter sem tudott ilyet mondani, sőt az ATV-ben bele is keveredett a saját hazugságába.Márki-Zay Péter azt hazudta, hogy ő nem hazaárulózott. Ezzel szemben a valóság az, hogy azt mondta, azok, akik először Karácsonyt, majd most Dobrev Klárát támogatják, azok „elárulják a hazát”. Ami ugye pontosan ugyanaz. Senki nem veheti komolyan, hogy aki elárulja a hazát, az nem hazaárulót jelent.Márki-Zay Péter azt hazudta, hogy a Fidesz Dobrev Klárára való szavazásra mozgósít. Ezzel szemben a valóság, hogy egyetlen ilyen példát sem tudott mondani Márki-Zay Péter, egyetlen ilyen ügy nem merült fel az elmúlt hetekben.Márki-Zay Péter azt hazudta, hogy Gyurcsány Ferenc vétózta meg, hogy részt vehessen Márki-Zay Péter az ellenzéki hatpárti szövetségben. Ezzel szemben a valóság az, hogy Gyurcsány Ferenc nyilvánosan, jegyzőkönyvvel bizonyította, hogy ebből egy szó sem igaz.
Gyurcsány felszólítja Karácsonyt, hogy hozza nyilvánosságra az állítólagos zsaroló SMS-eket
@Béla333: Majd elhiszem, ha bemutatja a hizelesített SMS-t. Addig annyit ér a vádja, mint Baukó Éváé Havasra!
(Lófaszt!)
Gyurcsány felszólítja Karácsonyt, hogy hozza nyilvánosságra az állítólagos zsaroló SMS-eket
Na, kérem, ennél tisztább helyzet nincs! Tessék megmutatni a zsaroló SMS-t, ami bizonyítja a vádat!
Ha van, akkor az Karácsonyt igazolja, ha nincs akkor Gyurcsányt. Az persze érdekes kérdés, hogy Karácsonyt mivel lehet zsarolni ;)
Márki-Zay Péter azt állítja, Gyurcsány Ferenc fúrta meg a részvételét az ellenzéki tárgyalásokon
@kereső: Ha szerinted egyformán odamondanak és lejáratnak minden oldalon, akkor naiv vagy és hiába írtad szépen-hosszan, nincsen igazad.
Farkasházy írja: "a Csattban rákerdeztem Bencsikre, hogy mièrt mondta anno, meg kéne ölni
a Heti Hetes tagjait. A másnapi cikkek címei így néztek ki: Farkasházy és Bencsik egymásnak ugrott; A Csattban balhézott Farkasházy!"
Nos, így megy ez...
BBC: Angol rendőrökkel verekedtek a magyar szurkolók
Az a tahó, amely(!) biztonságira/rendőrre támad,az nem szurkoló. Ugyanúgy, ahogy nem tüntetők, hanem egy csürhe támadt rendőrökre 2006-ban!
Rossi szerint a döntetlennel bizonyított a magyar válogatott
Két gyengén játszó csapat döntetlenje. A nem túl magas Lajosunk belehajolt Shaw lábába - megadható, ám véleményes büntető. Ilyen alapon az angoloknak is járt volna egy 11-es, de ott még a WAR-t sem alkalmazták.
Rossz meccs volt, amin a hazaiak vesztettek inkább 2 pontot.