Baker

Fejen lőtt egy nőt a 77 éves vecsési férfi
@Horizont: mit tippelsz miert? Vajon kinek érdeke beadványokkal, elfogultsági indítványokkal, meg nem jelenéssel stb húzni az időt?
Azért tarthat egy ügy évekig, mert leterhelt a rendszer és még keresztbe is tesznek. Ha végre kitűznek egy tárgyalást, majd "megbetegszik előtte napon" az egyik érdekelt, akkor majd csak hónapok múltán van újabb időpont.
Alekosz mindenkit kiosztott: de a főleg nőket és a YouTubereket
"egy bizonyos intelligencia kell ahhoz, hogy egy nő érdekesnek találja Alekoszt"

Bizony, úgy 80-as szintig..de a felett ráébred bárki, hogy egy balfasz vagy!
Ráférne egy nagyobb adomány a Fideszre, brutális veszteséggel zárt a párt 2021-ben
@sgl: Nyafogni és elégedetlenkedni mindenki tud, kritizálni jóval kevesebben. Előbbinél elég az "ezt elbaszták" félmondat, de utóbbinál meg kell fogalmazni, ki, hogyan, mikor baszta el!
Azok pedig még kevesebben vannak, akik ezen túl lépve használható ötleteket tesznek le az asztalra és/vagy felfedik Orbanék bűneit.

Szóval, OK..elbaszták (szerintem is, de jóval kevésbé rajtuk múlt, mint azt sulykolják), de mi a következő lépés? Mert úgy látom, még a választók közt is maximum annyi a cél, hogy megnyerjék a "ki baszta el jobban" vitát, majd lehet 4 évig savazni a Fideszt - joggal persze, de kb annyit ér, mint halottnak a beöntés. Értelmes gondolatot pedig mostanság nem hallottam.
Ekkor tilthatják be Magyarországon is a benzines és dízelautókat – öt évvel előbbre hozzák a határidőt
@jesz: 12-13 év rengeteg idő. 2009-2010-ben hol tartott a mobilok fejlettsége? Előtte ugyanennyivel pedig még táskányi méretűek voltak. Ráadásul az elmúlt 12 év fejlődése a jövőben talán harmad- vagy negyedannyi idő alatt lezajlik. Ez azt is jelenti, hogy igen, jóval olcsóbb lehet egy e-car, mint ma.
Ekkor tilthatják be Magyarországon is a benzines és dízelautókat – öt évvel előbbre hozzák a határidőt
@szép új világ: nem hiszem. De azon gondolkodsz, hogy az unokáinktól kaptuk kölcsön a bolygót?
Aztán megy a hörgés, hogy ezek a mai fiatalok milyen betegesek és gyengék..bezzeg mi még nem ismertük az allergiát sem!
Nagy ünnepség lesz ma Novák Katalin, a közmédia szerint első, a valóságban Magyarország harmadik női államfőjének beiktatásán
@durbinsc: anyáddal foglalkoztam nemrég.. Az útszélen pucérkodott, mondta, egy 100-ast kér és lepippant, de inkább adtam neki egy ezrest, csak húzzon el, vegyen szappant és mosakodjon meg!
Jaa..üzeni, hogy ma nem kell kenyeret guberálnod, mert visz a putritokba:P
Ráférne egy nagyobb adomány a Fideszre, brutális veszteséggel zárt a párt 2021-ben
@human: én a Fidesz hiányának pótlasát oldottam meg így; a Doktor Mini-Szterelnök Úr anyagi gondjaiban segít talán kis családja es szomszédja :)
Az ukrán katonai hírszerzés főnöke szerint ők nyerik a háborút
@ómió: Mi, magyarok mit is ünnepelünk, mi a ket nagy, nem egyházi ünnepünk? Március 15. és október 23. - mindkettő levert forradalomhoz kötődik. Ehhez képest inkább ünnep, ha az ukránok nem veszítenek, mert az oroszok nem győznek, "csak" rombolnak!
Kardiológusnál járt Németh Szilárd
@RonaGyuri: Miért? Vitte Sziszi a Lenin összes és cserébe kapott Nietzschét. Csak kb úgy nézhette, mint ló a kockacukrot :)
Ráférne egy nagyobb adomány a Fideszre, brutális veszteséggel zárt a párt 2021-ben
Gyűjtsenek, van 3 millió+ elégedett szavazójuk. Ha mind csak egy ezrest ad, az 3 milliárd.
Csehország berágott a romákra: a magyar útlevéllel rendelkező ukrán állampolgárok ellenőrzését kéri Budapesttől
@Gyurka80: Ó..csak nem megtagadod nemzettestvéreidet?! Nektek ők magyarok, hiszen Orbán Doktor Mini-Szterelnök Uratok kegyelméből kettős állampolgárok - minden joggal rendelkezve!
A Dunába zuhant egy 17 éves fiú a Petőfi hídról
Nem kéne kiülni a korlátra! Másképpen ugyanis nem lehet a Dunábs esni egy hídról sem.
Szabálysértési eljárást kellene indítani!
Pert vesztett Bayer Zsolt felesége
@magyar1: ha anyakönyvezésre hivatkozol, akkor kizárólag azok szólíthatók férjezett nevükön, akil felvették férjük nevét. Bár, ha ehy közszereplő hölgy megkülönbözteti magát és a myilvánosság eĺőtt leánykori nevét használja, akkor illene ezt tiszteletben tartani!

Az a véleményem a témában, hogy a férj nevének felvétele (vagy inkább a nő apja nevének eldobása!) nem a tiszteletről, hanem sokkal inkább a nő birtoklásáról, annak alárendelt szerepéről szól! Egy túlhaladott és megalázó hagyomány!
Pert vesztett Bayer Zsolt felesége
"Bayer Zsolt felesége azt is kifogásolta, hogy írásban Bayernének titulálták"

A kis mimóza!

Lásd még: Gyurcsányné