Hiába kért különleges engedélyt, nem utazhat az Egyesült Államokba. Koronavírus elleni oltatlansága miatt az idén sem indulhat el az Indian Wells-i és miami teniszversenyen a világelső Novak Djoković, írja az MTI. Az ötödik Grand Slamnek is nevezett, szerdán rajtoló kaliforniai szupertorna szervezői közölték: a huszonkétszeres GS-bajnok visszalépett, mivel hiába kért különengedélyt, az Egyesült Államok hatóságai megtagadták tőle a beutazást. A 35 éves Djoković tavaly sem vehetett részt a márciusi kétszer másfél hetes amerikai versenyen.

Forrás: telex.hu
Feltöltő: division
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

division
Mintha valaki azt írta volna pár héttel ezelőtt itt egy kedves "barátom", hogy lám-lám, nem kell már neki sem oltás. Aztán mégis.
Pálinkás Pál
@division: biztos elsírja magát djokovic...a világon talán egyedül " zsidóvezérelt BIDENI usa " kövrteli meg ezt a baromságot...mellesleg kíváncsi lennék az illegális mekák oltási arányára...
division
@Pálinkás Pál: Végtére is az ő baja, majd megint nem lesz világelső legfeljebb. Túléli.
Pálinkás Pál
@division: van pénze bőven,és már kiöregedőben...
division
@Pálinkás Pál: Pont ez az. Nadal már rájött, hogy nem éri meg neki, hogy ne adj isten úgy megsérüljön, hogy tolókocsi legyen a vége, Neymar - nak sem sok hiányzott ehhez a fociban. Én is élsportoló voltam ha úgy vesszük, persze nem ilyen pénzekért, de hamarabb abba kellett volna hagynom, és talán nem lett volna porckorong sérvem meg csukló gondom (ping-pong). Az a baj, hogy nagyon nehéz leállni azzal, amit szeretünk, és sokszor csak amikor már baj van, akkor kezdünk gondolkodni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.