Csődbe ment a Silicon Valley Bank – írja a CNN. A bank két napon keresztül hiába próbált meg tőkét szerezni, így a befektetők elkezdték kivonni belőle a pénzüket. A hatóságok bezárták a hitelezőt... A Silicon Valley Bankot a Szilíciumvölgyön kívül nem sokan ismerték, pedig sokáig a 20 legnagyobb amerikai bank egyike volt, tavaly év végén 209 milliárd dolláros mérlegfőösszeggel. Az SVB elsősorban a magasabb kockázatú technológiai startupokba fektetett, amelyeket a közelmúltban a magasabb kamatlábak és a kockázati tőke csökkenése sújtott.

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Tunes1106
Nem sokára vége ukrajna támogatásának!
durbincs
@csak húgy...: erre maga tócsát vizelt a lába köré ? zoknin keresztül ? minta @Horizont: szájtépő Ótvar ?
durbincs
@Emmersson71: @teuton: @Néro2: @Dr. Proktor: a bányás oláh farturó négyes ? bár @csipetke: @Sámannus: @Atesz19: @jáger laszló: szintén bányás állatok ? csak soroszsizsikek ? az 50IQ-ra csiszolt @balos: @Alfa: @Edebácsi: @Sámannus: @m73: @jáger laszló: @Nessy: @nejlontacskó: @fideszes gyökér: @Borsó: @justhpeter: @dr. prédikátor: @Törölt Nick: @namihami: @Mirabilis: @troppauerhumer: @kula: @Clavigo: @drrotf: @Havanagi: @fideszes gyökér: @Clavigo: +sorosista fasiszta antifák ? @Alfa: @Giovanni Alba: @koszpeko: @Aki Én: ? bérköcsög Pedofilo ? Lágerpribékek ?
durbincs
@KisTehen: Azt mondják ? hogy ki ? azt ne kérdezze ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok