Az ukrán társadalom egyre kritikusabban szemléli az elnök tevékenységét.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
magyarországon nincs háború, oszt a békés nehézségek mégis földhöz basszák a pedofil símogató viktort,aki még arról is híres,hogy intenzíven butítja a népet!
RonaGyuri
Orbániában minden csak narratíva kérdése

Különös párhuzam és összhang van Tarjányi Péter biztonságpolitikai szakértő minapi cikke az index.hu-n és az m1 éjszakai műsorában megszólalók között

„Tarjányi Péter biztonságpolitikai szakértő szerint az ukrán társadalom egyre kritikusabban szemléli az elnök tevékenységét, az őt terhelő politikai, háborús és gazdasági nehézségek pedig meglátszanak rajta.” – írja az index.
Míg az m1 is szakértőit és ukrajnai matyar-potentátok siránkozásait továbbítja. Persze békevágytól áthatva. Sőt mocskolva a merev ukrán vezetést, akinek van pofája védekezni. S addig jutottak, hogy hősként emlegetik azokat aki nem hajlandóak az ország védelmét szolgálni! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.