Állítólag pánikra semmi ok.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
ls közben:
Két év ukrajnai háború után Vlagyimir Putyin elnök 2030-ig meghosszabbítja uralmát a jövő hónapban tartandó oroszországi választásokon. A szavazás közeledtével a történelemre támaszkodva helyezi el magát a múlt uralkodóinak birodalmában."

Nem csoda. Ekkora hadvezére még soha nem volt Oroszországnak, merthogy két év alatt nem tudott legyőzni egy szegény kis szomszéd országot.
Tervbe volt véve a Nato visszaszorítása is. A Nato ma erősebb, mint eddig volt. Oroszország számára a balti tenger elveszett. Rajta kívül mindenki Nato tag. A Fekete tengerről csak a Nato tag Törökországon át tud kimenni. Maradt neki az északi jeges tenger, ahol azért nem barátságos a klíma. Nyugat felé onnan nagyon hosszan kell Norvégia mellett csónakázni, kelet felé meg a Bering szoroson kell kiosonni az amerikaiak szeme láttára. Mi maradt? Vlagyivosztok és Kamcsatka. Ott meg éberen figyel a 125 millió japán (annyian vannak, mint az oroszok). Mind ott állnak a parton fényképező géppel a kezükben. Na brávóóó!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.