A zsidó állam nemzetközi megítélése romokban van.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Géza
@Őrnagy: Tényleg nem foglalkoznak a Palesztin területek elrablásával és a Hamász akciót kiváltó rengeteg gyilkos provokációval. Nem azért támad a Hamász, mert el akarja foglalni Izraelt, csak vissza követelik, ami az övék.
Géza
@Őrnagy: Eszmefuttatásodra azt mondanám, hogy ez szemita belügy. Nekem nincs okom sem a palesztinoknak, sem a zsidóknak drukkolni. Viszont Magyarországon élnek zsidók szép számmal és nem az asszimilációs képességüről híresek. Mi lesz, ha megtetszik nekik a hazánk??? Akkor mi jutunk a palesztinok sorsára?
Mit várjak egy olyan népcsoporttól, amelyik gátlástalanul gyilkol gyerekeket? Nem egyéni felelősség ez, hanem állami szintű jóváhagyással teszi. Ez a terror állam ismérve.
Géza
@Őrnagy: Mondj nekem egy országot, ahová a zsidók asszimilálódtak? Nekem nem jut ilyen eszembe. Mondj egy helyet, ahol nem azt hangsúlyozzák, hogy ők zsidók? Amúgy sokszor ezt a fene se venné észre, ha nem éppen ők akarnának elkülönülni!
Géza
@Őrnagy: Mind szép és nemes, amit írtál, de a valóság rácáfol. Felőlem úgy zsidóskódhat, cigánykodhat, vagy akár buzulhat is valaki, ahogy az neki jó, de ne a magyarság és a többség ellenében tegye. Nem tiszteli a magyarokat, de én mint magyar, tiszteljem? Hát nem tisztelem!
Ne gúnyolódjon a nemzeti érzéseimen, mert akkor szépen levizelem, ami neki fontos! Ez társasjáték.
Nagy hiba idegeneket befogadni.
balos
Az itt megjelent két nyilas geci akik a turulbasznádi geci faszán ébredő magyart játszanak,találja meg a hamás és vegye őket a szárnyuk alá!Mondjuk az eltestük takarítására,mert szar 1 ügy amit reklámoznak!
KisTehen
mit-mit ... a problémákat végleg meg kell oldani ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.