Amíg nemzeti kormánya van az országnak, addig az orosz-ukrán háborúban Magyarország egyik fél oldalán sem avatkozik be – jelentette ki

Forrás: Közbeszéd
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Őrnagy
@rücsü41 Gyagyás: Tévedsz Gyagyás

"Emlékezzünk 1956-ra, akkor hogy vártuk a segítséget Nyugatról, s amikor azok tétlenek maradtak akkor miket gondoltunk róluk."

A sanda nyugat nem maradt tétlen 1956-ban!
Az USA nagykövet 1956 október 30-án hivatalos jegyzéket adott át Hruscsov Ukrán születésű Szovjet elnöknek, amelyben Biztosította az USA kormány az USSR-t, hogy a Jaltai egyezmény értelmében az USA nem avatkozik bele abba, hogy a CCCP mit csinál Magyarországon, és hogyan tesz rendet, de azért az "Amerika hangja" és a "Szabadeurópa rádió" tovább sugározta a zt a süketelést, hogy :

"Tartsatok ki, érkezik a segítség"

És további ezreket küldött Magyarországon is a mészárszékre!

Eközben a CCCP-ből sórban érkeztek a gyilkos Ukrán katonai egységek Magyarországra leváltani azokat az orosz egységeket, amelyek a magyarokkal való szimpatizálás miatt már megbízhatatlanokká váltak!

Az utolsó Ukrán katona Viktos Silov ukrán altábornagy 1991 június 16-án lépte át kifelé a magyar határt.

Azt se feletsük el, hogy 1944-1945-ben két ukrán hadtest nyomult be Magyarországra Magyarországot megszállni és több mint 240.000 magyar nőt megerőszakolni, hogy más rémtetteket most ne részletezzünk. A megszálló egységeket később főleg orosz egységekre cserélték, akik igyekeztek barátságba kerülni a magyar emberekkel bántalmazások helyett, mert örültek annak, hogy nem mongóliában kell szolgálatot teljesíteniük.
rücsü41
@Őrnagy: Ha a sanda nyugat nem maradt tétlen , akkor mit is csinált, hol volt a segítség?Te is csak azt erősíted hogy ténylegesen nem csak szóban segítette a Nyugat a magyarokat, amivel nem mentünk sokra!szerinted 1956-ban ténylegesen segítette a magyar szabadságharcosokat Amerika vagy a Nyugat a szabadságharcban?.A szabadságharc leverése után akkor volt segítség , különösen azoknak akik elhagyták a hazát, befogadták őket, a fiatalok iskolába járhattak, stb stb, de a harc alatt csak biztattak bennünket, de lényegében a harcot nem segítették.Ha Te másképp emlékszel ,az a Te bajod, és még azt sem tudod hogy mi is volt 1956-ban!
Cherry
Akkor mi a kurv@ anyádban vagy még a NATO ban te teves cigány, kizárni mindenhonnan ezt az elmebeteg zsiros patkányt
Őrnagy
@rücsü41 Gyagyás: Nem maradt tétlen Gyagyás, csúnyán elárulták a magyarságot!
Hogy mi történt és miért 1956-ban arról neked nincs halvány lila dunsztod se Gyagyás, de most a libkány gyagyásoknak nem kezdek el ingyenes történelem ismertetést tartani! Egyébként is egy bonyolult folyamat zajlott abban az időben és ma is mindenki hazudik róla! Hazudnak a történészek, és minden politikai párt is! Hogy legyen egy kis örömöd is még a fidesz is hazudik róla a saját politikai érdekei szerint!
Őrnagy
@Maccska: Elvileg tényleg nem a NATO háborúzik, mert főleg ukrán állampolgárokat küldenek a frontra meghalni NATO fegyverekkel, és egyelőre csak a NATO országon kívüli területeken háborúznak.
Ezért nevezik az ilyen háborúkat PROXi háborúnak.
Az ukrán állampolgárok többsége nem akarna háborúzni, de őket a kutya se kérdezte meg. 2019-ben azért szavaztak az orosz anyanyelvő zsidó Zelenszkijre, mert azt ígérte nekik a kampányában, hogy kiegyezik Oroszországgal, és békét teremt. Ennak a kampánynak jól bedőltek, de csúnyán átbasztákk őket, ahogy 1956-ban a fellázított magyar lakosságot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.