Vilmos herceg úgy gondolja, belátható időn belül nem lesz jobban a felesége.

Aggasztó hírek érkeznek Katalin hercegné környezetéből, miután egy hónappal ezelőtt rákot diagnosztizáltak nála. Valószínűleg tovább romlott Katalin hercegné egészségi állapota és a közeljövőben sem várható nála javulás.

Erre abból lehet következtetni, hogy Vilmos herceg úgy döntött: idén nem vesz részt a Nemzetközösségi Kormányfői Találkozón, aminek az óceániai Szamoa ad otthont.

Nagyon rossz hír jött Londonból – Tovább romlott Katalin hercegné állapota, már a férje is egyre borúlátóbb!

Mindez nem is lenne meglepő, csakhogy az esemény októberben esedékes, vagyis Vilmos már most tudja, hogy nem lesz ott – értesült a Femcafe.hu a Hindustian Times híre alapján. Biztosat egyelőre nem lehet tudni, de sokan úgy vélik, Vilmos azért marad távol a találkozótól, mert felesége egészségi állapota rosszabbodott. Egyesek szerint a walesi herceg arra számít, hogy felesége állapota a következő 6 hónapban nem mutat majd komoly javulást.

Katalin hercegné egyébként szinte teljesen elzárkózott a nyilvánosságtól. Az elmúlt egy hónapban csupán egyszer törte meg hallgatását a közösségi médiában, ám ennek súlyos oka volt: Katalin azért szólalt meg, hogy férjével, Vilmos herceggel együtt reagáljon a Sydney-ben történt, több halálos áldozatot is követelő késes támadásra. Sajtóértesülések szerint Katalin hercegné 2025-ig valószínűleg már nem vállal nyilvános szerepléseket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.