Ez a flotta Moszkva hadipénztárát táplálja. Elemzők arra figyelmeztetnek, hogy a hajóik kitiltását az uniós vizekről Moszkva eszkalációként értelmezheti. A Moszkva által álcázott sötét flotta táplálja Oroszország haditermelését – jelentette ki a svéd külügyminiszter. Az Európai Bizottság a következő szankciócsomag részeként meg fogja vizsgálni, hogyan lehetne kezelni Oroszország árnyékolajflottáját – mondta Tobias Billström svéd külügyminiszter egy hétfői interjúban.

Forrás: economx.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Az orbáni logika mentén

a rettegés és főleg rettegtetés újabb foka a derék matyar médiában

A politico.ei „EU agrees to tackle Russia’s shadow oil fleet, Sweden says
The dark fleet camouflaged by Moscow “fuels the war chest of Russia,” Swedish foreign minister says.” cikke ürügyén a derék matyar média arról rettegtet, hogy: jaj mit fog ehhez szólni a derék Putyin elvtársunk?
izéke
orbán szembemegy a tervezett szankciókkal és kijelenti,hogy a magyar felségvizeket továbbra is szabadon használhatják az orosz tankerek :)))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.