Tompos Márton, a Momentum alelnöke a közösségi médiában számolt be róla, hogy a magyarországi kínai rendőrök és katonák miatt kezdeményezte a

Forrás: Közbeszéd
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
minek...? a kormánypártiak nem mennek el, döntésképtelen a bizottság...
Őrnagy
@Pálinkás Pál: Szerintem elmennek, és elmagyarázzák ennek a szerencsétlennek, hogy a Horvát tengerparton a magyar turisták sokasága miatt vannak magyar rendőrök Horvátországgal megegyezésben, Ausztriában kínai reddőrök vannak Ausztriával való megegyezésben, és abban sincs semmilyen nemzetbiztonsági kockázat, hogy Kínával való megegyezésben Magyarországra is jönnek kínai rendőrök a magyar rendőröket segíteni a sok kínai turista miatt!
Ezt persze a momentum hülyéi is tudhatnák, de valamiért nem akarják addig tudni, amíg el nem magyarázzák nekik!
Őrnagy
@Pálinkás Pál: Nem állok kapcsolatban egyetlen fideszessel se, így nem mehetek biztosra, csak a feltételezésem szerint semmi oka nincs a fidesznek egy konstruktív beszélgetés erejéig hogy felhomályosítsák ezt az agyatlan Tompost a kínai rendőrök érkezésének a céljáról és a praktikusságáról!
Semmi értelmét nem látom az elzárkózásnak, ami hamis spekulációkra és sajtóviszhangra ösztönözné az ebben érdekelteket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.