Kevesen értik, miért lehetségesek az orosz katonai sikerek Harkiv térségében, holott a donyecki fronton sokkal lassabb ütemben tudnak haladni, meg kell vallanom, tegnapig én sem bírtam felfogni, miért van ez. Elolvastam azonban George Barros tanulmányát a helyzetről, és igazat kell adnom neki: ha a…

Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Tessék-lássék vagy még rosszabb

Szele az amcsik ruszkik-politikájáról, amit nem ártana összevetni a palesztin-politikájukkal is

A neves elemző „Szele Tamás: Siklóbombák és sérthetetlenség” címmel reagál a legfrissebb eseményekre. Vizslatván annak okát, hogy: „miért lehetségesek az orosz katonai sikerek Harkiv térségében?”. Meglátása szerint az ok: „A jelenlegi amerikai politika, amely megtiltja Ukrajnának, hogy az Egyesült Államok által biztosított fegyvereket használjon az Oroszországi Föderáció területén, súlyosan veszélyezteti Ukrajna azon képességét, hogy megvédje magát az Oroszország által a közelmúltban a Harkivi Területen indított, újabb invázióval szemben. Az USA politikája gyakorlatilag egy hatalmas határ menti menedékhelyet teremtett, ahol Oroszország képes volt felhalmozni szárazföldi inváziós erőit, és ahonnan siklóbombákat és más nagy hatótávolságú csapásmérő rendszereket indít az újbóli invázió támogatására.”!
S hasonló mondható el az izraeli-palesztin konfliktusok kapcsán is. Ahol hasonló védelemben részesíti az agresszort, annak ellenére, hogy elemi hadászati kézikönyvek is elismerik, hogy mikor megtiltották a zsidó államnak a kockás-kendősék körbekerített Beirut-i táborának felszámolását, azzal lényegében erőteljes lökést adtak a világ terrorista támadásainak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.