A bíróság döntésében a palesztinokat fenyegető „közvetlen kockázatra” hivatkozik.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Horizont
@balos: Nem büntethet meg egy egész népet. Na ott se lesz béke sohasem sajnos.
balos
@Horizont: A béke nem üzlet!A hozzá vezető út pedig a kis emberek vérével és könnyeivel "kikövezett"!Oly korban élünk a CSODÁLATOS földön,ahol az ember annyira elaljasul ,hogy kéjjel öli a másikat!Ez sajnos amióta ide szart minket valaki mindig így fog működni!
KisTehen
@Horizont: ezt mondjad légyszi a haverotoknak ... a bidennek is ... ős is kiáll netanjahu mellett
Őrnagy
Egy 5.000 év óta tartó etnikai és vallási viszályt nem lehet egy ENSZ határozattal megoldani, pláne egy olyan terrorakció után, amikor cscsemőket és civil személyeket gyilkoltak le a terroristák válogatás nélkül.

Persze minden normális ember sajnálja a Rfahi civileket, de a Rafahi civileknek meg le kellene számolniuk a mögéjük bújt terroristákkal, amit nem tesznek.

2003-2005 között amikor az USA hadsereg fél millió civilt gyilkolt le Irakban olyan ócska ürüggyel, hogy "tömegpusztító fegyvereket keresnek" (amiről ők is pontosan tudták, hogy egyetlen egy sincs), nem igazán emlékszem, hogy az ENSZ, vagy Európa felszólította volna az USA-t, hogy hagyja abba az indokolatlan katonai műveleteket Irakban! Tényleg nem emlékszem!

Amúgy mindenkinek igaza van, nem kellenének a Rafahi katonai műveletek, de előbb arra kellett volna felszólítani az ENSZ-nek minden palesztínt, hogy agyják ki nemzetközi bíróságnak az összes terroristát, amit követhetett volna a zsidók felszólítása, hogy ne gyilkoljanak, a nemzetközi bíróság mindent megold, és leszámol a terroristákkal, és a bázisaikkal!
rücsü41
Döntött az ENSZ legfelsőbb bírósága .Nem helyeslik a bírák azt hogy egy állam megelőzés céljából lerohanja, megsemmisítse a másik fél fegyveres erőit .Ez azért tanulságos lehet az orosz -ukrán háborúban is, mert szerintem teljesen azonos a helyzet azzal ami Gázában történik.Az oroszok is azért, hogy államukat biztonságba tudják lerohanják egész Ukrajnát, az elfoglalt területeket bekebelezik, kiterjesztik védekezésüket egy esetleges Nyugatiak , illetve NATO beavatkozás esetére. Megelőző csapást mérnek azokra akik szerintük veszélyeztetik Oroszország szuverenitását!Azonos esetekben az ENSZ legfelsőbb bíróságának azonos ítéletet kellene hozni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.