Karsai Dániel a Momentumra fog szavazni a június 9-i európai parlamenti választáson – osztotta meg Facebook-oldalán az ALS-szindrómában szenvedő alkotmányjogász. Szombati bejegyzésében

Forrás: Közbeszéd
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

balos
Aki a fideSS seggéből bújik váltó ruhába,csak a színét változtatja a szarának!
rücsü41
Karsai érvelése a Momentum mellett nagyon logikus és észszerű. A felmerült ellentéteket a pártoknak meg kellene beszélniük, nem célszerű egymás lejáratása, é.s a vérben fogant jelző Magyar Péter részéről a NO Olimpia miatt teljesen érthetetlen és félrevezető!Szerintem is a dolgokról való eltérő gondolkodás nem bűn , hanem szükségszerű dolog lenne, az meg hogy vérben fogant egyenesen nem igaz, s eltérő véleményt nem lehet vérben fogantnak nevezni!Magyarnak más a véleménye , oké, de ne kényszerítse már rá ezt a véleményt azokra akik figyelik azt amit mond!
Őrnagy
Eddig egy kicsit sajnáltam a szerencsétlen sorsú Karsai Dánielt, de mióta kifejtette, hogy a francia titkosszolgálat által felkészített MOMENTUM-ra szavaz, akik Brüsszelben és az EP-ben mást se csinálnak 5 év óta, mint hogy keresztbe tesznek Magyarországnak, a magyar tanároknak, a magyar egyetemistáknak, itthon meg több milliárdos korrupcióban utaznak (Cseh Katka), kezd teljesen elkopni a sajnálatom! Még szerencse, hogy az ő szavazata semmit se ér, mert ez a haszontalan politikai csoportosulás nem fogja elérni az 5 %-ot!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.